Arsenals Aaron Ramsey har i den seneste tid været kædet heftigt sammen med et skifte til Juventus, efter han har afslået kontrakttilbud på kontrakttilbud fra Arsenal.

Aaron Ramsey Arsenal AC Milan

LONDON, ENGLAND – JANUARY 09: Aaron Ramsey of Arsenal Celebrates Scoring Arsenal’s second goal during the Emirates FA Cup Third Round match bewtween Arsenal and Sunderland at Emirates Stadium on January 9, 2016 in London, England. (Photo by Paul Gilham/Getty Images)

Den 28-årige waliser har etableret sig som en central figur på Arsenals midtbane, og han har scoret 60 mål i 352 kampe for klubben.

Waliseren kan allerede nu forhandle om en aftale med sin nye klub, da han kun har seks måneder tilbage af kontrakten.

Han har blandt andet kastet interesse af sig fra Paris Saint-Germain og FC Bayern München foruden altså Juventus.

Juventus bekræftede, at de var interesserede i Ramsey via et interview med sportsdirektør, Fabio Paratici, til Sky Sport Italia.

– Ja, vi er interesserede i Aaron Ramsey.

– Han er en god midtbanespiller, men i øjeblikket spiller han for Arsenal. Vi får se. Han er en god spiller, og han har et utroligt højt niveau og har haft det i mange år.

-Ramseys kontrakt er ved at udløbe, og vi er altid opmærksomme på den slags situationer. Om Ramsey spiller hos os i juli? Det må vi vente med og se, men i øjeblikket er han Arsenal-spiller.

Ian Rush: Førstehåndsindtrykket er vigtigt i Italien

Flere spillere mener, at Aaron Ramsey bør skifte til Juventus. Det mener også den tidligere Juventus-angriber, Ian Rush.

I et interview med ESPN fortalte Rush følgende:

– Tiderne har ændret sig. Da jeg var i klubben, blev jeg nødt til at gøre alting selv. Nu har det flyttet sig så meget, at de (fodboldspillerne, red.) får hjælp til alting. Derfor skal han kun koncentrere sig om fodbolden.

– Førstehåndsindtrykket er en stor ting i Italien, og jeg vil give nogle råd med på vejen til Aaron: ’Tag derned, vær selvsikker og fortæl dem hvor god du er’.

– Fortæl dem en ting på italiensk, og så er førstehåndsindtrykket klaret.

Arsenal møder Huddersfield på lørdag, mens Juventus tager imod Sassuolo i Serie A.