Tidligere Liverpool fan favorit Jose Enrique er nu blevet erklæret totalt fri for cancer eller kræft som det også kaldes.

Det kommer frem næsten et år efter han blev opereret for en hjernetumor.

Den tidligere venstre back for både Liverpool og Newcastle var i fare for at miste synet. Han led nemlig tidligere af voldsomme hovedpiner. Han blev diagnosiceret med chordoma. Det er en tumor, der sædvanligvis eksisterer i bunden af kraniet – nede hvor rygsøjlen begynder. Tumoren sad på den nerve, der har noget at gøre med venstre øje. Derfor kunne han blive blind, hvis ikke der blev gjort noget.

På instagram skrev Enrique mandag morgen, at han ikke længere bliver hjemsøgt af den onde tumor, der nær have gjort ham blind.

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Enrique fortalte BBC, at han var i kontakt med sin tidligere holdkammerat, Jonas Gutierrez, der også har slås med kræft. Han fik god opbakning herfra og de begge har nydt godt af hinandens erfaring.

Gode nyheder

I det interview fortalte spanieren følgende:
” Jeg kiggede på Gutierrez og hvor positiv han var. Jeg sagde til ham, at han nu er en i bedre form end da han spillede for Newcastle. Det er der vi kender hinanden fra, men altså det var bare i sjov. Jeg er dog overbevist om, at han har gjort mig til et bedre menneske, en bedre person, far, søn, ægtefælle og faktisk også fodboldspiller. Det skal han have rigtig mange tak for. ”

Og han fortsatte:

“Som fodboldspiller er mand i en bobbel. I Liverpool var det uforståeligt, hvordan de behandlede spillerne. 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen var der nogen, der tog sig af dem. Nu tager jeg det ikke for givet. Nu ved jeg, at jeg ikke bliver passet på hele tiden. Det har været en øjenåbner for mig. ” slog Enrique fra Liverpool fast i interviewet.