Den tidligere Liverpool, Newcastle United og Villarreal venstreback Jose Enrique har annonceret sin pension fra international fodbold i en alder af bare 31 år. Det sker efter han har lidt under adskillige knæproblemer de seneste år. 

AF KRISTIAN PARIS

Enrique har forladt sin seneste klub Real Zaragoza denne sommer efter bare en enkel sæson for klubben. Det afslørede han på sin Instagram profil, hvor han også bekræftede sin pension fra professional fodbold.

– Det gør mig meget ondt, at jeg i dag bekræfter min pension fra professionel fodbold, fortalte den tidligere spanske U21-landsholdsspiller.

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

– Jeg vil bare gerne sige en rigtig stor tak til alle de fans og klubber, der har støttet mig igennem hele min karriere. I har været de bedste! Jeg er blevet velsignet med at spille sammen med nogen af de største hold i verden, og også nogle af de af bedste spillere i verden. De minder vil jeg aldrig glemme.

Spilleren, der har fået tilnavnet buffalo igennem første halvdel af sin karriere, for sin anderledes spillestil har i et interview med det spanske medie, Marca, fortalt om sin tidlige pension.

 – Noget, der kun skulle vare i tre måneder (hans knæ) kom til at vare omkring to år. Jeg mødte fem læger i England og de kunne ikke engang løse problemet, fortalte Enrique til mediet.

-Jeg kunne ikke spille uden nogen former for medicin, ikke en gang træne. Det var hårdt, jeg var desperat og nogle gang lidt svimmel til træning efter så meget medicin. Efter hver kamp eller fysisk belastning hævede mit knæ op så det lignede en bold og jeg var knap nok i stand til at bevæge mig i tre dage.