To managere i verdens bedste liga, Premier League, er allerede blevet fyret denne sæson. Det drejer sig om Koeman i Everton og Shakespear i Leicester City. Det betyder, at begge klubber er på jagte efter en ny manager. 

AF KRISTIAN PARIS

Sky Sports, der er en britisk avis, skriver nu, at Ryan Giggs, den tidligere Man Utd legende, har udtrykt interesse i at komme til at være manager for enten Everton eller Leicester City.

Dog slår Sky Sports fast, at den tidligere Liverpool legende Jamie Carragher udtaler, at vi under ingen omstændigheder kommer til at se Giggs som Everton manager – han er end ikke med i overvejelserne til den nye managerpost.

Begrundelsen er simpel nok: Giggs har ingen erfaring med at træne på så højt et niveau.

(Photo by James Baylis – AMA/Getty Images)

Giggs har udtrykt interesse i begge jobs. Pladsen i Leicester har stået åben i nogle uger nu, efter klubbens tredje manager på under et år, Craig Shakespear blev fyret af klubbens ledelse. Senest fulgte Everton i sporene på PL-kollegerne og fyrede Ronald Koeman efter et skuffende 2-5 nederlag til rivalerne fra Arsenal i weekenden.

Til det udtaler Giggs følgende:

– Jeg har tænkt meget på de to hold. Leicester blev mestre for to år siden, og Everton er en fantastisk klub med en fantastisk historie. For mig er det to klubber, som jeg er meget interesseret i.

-Der er dog også en masse andre managere, der også er interesserede. Jeg har hele tiden sagt, at jeg er åben overfor alle klubber, der har de samme ambitioner som mig. Jeg vil forbedre mig og de klubber jeg er i, og nyder at blive stillet en udfordring, slog den tidligere walisiske landsholdsspiller fast i interviewet.

Der er klubber i Premier League, der kunne være gode jobs for mig. Men jeg udelukker heller ikke Championship eller League One. For mig er det mere omkring klubbens filosofi.