En tidligere Manchester United-angriber, den i dag, 31-årige fodboldspiller, Giuseppe Rossi er blevet testet positiv for en prøve på narkotika. Det skriver det engelske medie Goal.com. Angriberen er i dag en fri spiller, dvs. han at han ikke er på kontrakt nogen stedet. Men det drejer sig om sidste sæson, i maj måned, i en kamp mellem Genoa og Beneveto i Italien.

Det italienske anti-doping politi, Nado Italia, har testet Rossi for narko og de har fundet spor af den i hans urin. Af den grund står han i dag over for et potentielt forbud mod at spille fodbold. Det forbud kan være op til flere år. Men intet er bestemt og fastlagt endnu.

Stoffet som den tidligere Manchester United-angriber er blevet testet positiv for, hedder dorzolamyde. Og ifølge flere eksperter så bruges stoffet som en præstationsfremmende middel. Ofte i medicin også. Det skriver det engelske medie Goal.com.

1 års udelukkelse

Lige nu så ligner det en et-årig udelukkelse fra al fodbold. Retsagen går eftersigende i gang den 1. oktober og derefter vil det så blive afgjort, hvad der sker med den tidligere italienske landsholdsspiller og Manchester United-angriber.

Den amerikansk fødte Rossi begyndte sin professionelle karriere på Old Trafford. Her fik han ialt 14 kampe og scorede et enkelt mål. Fra United blev han udlånt til blandt andet Newcastle, Parmo og på grund gode præstationer blev det til en permanent aftale i Villareal i den spanske La Liga.

Og der, i Villareal tilbragte han hele seks år. Herefter hentede Fiorentina ham til hjemlandet, hvor han scorede hele 19 gange i 42 kampe. Herfra gik det dog ned ad bakke. Udlånsaftaler til Levante og Celta Vigo. Celta Vigo kunne dog ikke bruge ham og så udløb  kontrakt med Fiorentina. Sidste sæson i december måned fik Genoa ham til klubben, men de ville ikke forlænge aftalen i sommer og derfor står Rossi i øjeblikket uden arbejde.