VIBORG, DENMARK - JUNE 08: Nicklas Bendtner of Denmark looks on during the International Friendly match between Denmark and Montenegro at Viborg Stadion on June 8, 2015 in Viborg, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

VIBORG, DENMARK – JUNE 08: Nicklas Bendtner of Denmark looks on during the International Friendly match between Denmark and Montenegro at Viborg Stadion on June 8, 2015 in Viborg, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Nicklas Bendtners karriere har haft mange nedture de sidste par år, indtil han i onsdags blev præsenteret i Nottingham Forest. Det kunne dog have været helt anderledes, fordi han var i 2013 tæt på at skifte til Crystal Palace.

Det fortæller den tidligere Premier League-manager Ian Holloway, der i 2013 stod i spidsen for for Crystal Palace.

Han roser Nicklas Bendtner og peger på ham som en Zlatan-type, der ikke har forløst sit potentiale.

–  Jeg var meget tæt på at hente ham til Crystal Palace. Jeg kunne virkelig godt lide ham som person. Hvis vi havde fået en aftale på plads, regner jeg med, at jeg kunne have fået noget ud af ham, siger Ian Holloway til Sky Sports.

– Han er en Zlatan Ibrahimovic-type, når det kommer til evner. Den eneste forskel er, at Ibrahimovic formår at holde sig selv fit og er i stand til at blive ved med at score mål.

Nicklas Bendtner endte i stedet med at blive lejet ud til Juventus på sidste dag i transfervinduet i sommeren 2013, og det var på ingen måde et særlig succesfuldt lejeophold, hvor han kun fik 9 kampe og ikke scorede nogen mål.

Nicklas Bendtner er nu tilbage i England efter to år i Tyskland, og det var hans helt store ønske at komme tilbage til det land, hvor han spillet mest i løbet af karrieren.

– Det var nøglen for mig (at komme tilbage til England, red.). Hvis det ikke var mit ønske, kunne jeg have taget andre steder hen tidligere hen. Men mit primære mål var at komme tilbage til England, sagde Nicklas Bendtner til sin præsentation ifølge bold.dk