Den tidligere engelske landsholdsspiller Danny Murphy går til pressen, og storroser Manchester City-talent. Det er 20-årige Gabriel Jesus som ifølge Murphy er nutidens største talent.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie StokeSentinel skriver at der er en tidligere engelsk landsholdsspiller, som storroser Gabriel Jesus. Manchester City-stjernen formåede at lave to mål i Manchester Citys store sejr på 7-2 over Stoke.

(Photo by Scott Heavey/Getty Images)

Det er den nu 40-årige Danny Murphy, som storroser den 20-årige brasilianske angriber. Danny Murphy er primært kendt for hans tid hos Liverpool, Tottenham og hans mange kampe hos Fulham.

Danny Murphy går ud og sammenligner Gabriel Jesus , med en nuværende fodboldstjerne. Det er FC Barcelona-stjernen Lionel Messi, som den tidligere engelske midtbanespiller sammenligner Gabriel Jesus med.

Danny Murphy udtaler følgende om Gabriel Jesus:

“Han bliver gang på gang kaldt for et kæmpe talent, og det er han. Han er kommet fra brasilien og har taget Premier League med storm. Han elsker at lave mål, og han er gang på gang på det rigtige sted.

Hans boldkontrol er god, og det samme gælder hans balance. Han er modig, hurtig og så er hans dårlige ben slet ikke så dårligt. Han kalder også generelt ofte på bolden, så det er helt tydeligt Gabriel Jesus ønsker at imponere.

Jeg vil gå så langt, så jeg siger at han er et af nutidens bedste unge spillere. Han er den bedste unge spiller, siden Lionel Messi slog igennem. Jeg siger ikke at han er så god som Messi er, men han er blot 20 år og spiller så godt. Det er en sensation i sig selv.

Gabriel Jesus har lavet 13 mål i 15 kampe, og det er en helt fantastisk start. Jesus har samtidig formået at lave seks mål i løbet af 11 landskampe for det brasilianske landshold. Han holder nogle superstjerner ude af brasiliens startopstilling, og det er der god grund til.”

 

Læs også: Sky Sports-ekspert: Sådan vinder du Premier League, Mourinho!