Den tidligere engelske landsholdsspiller, Ray Wilkins, er i øjeblikket lagt i kunstigt koma efter et hjertestop. Hans kone, Jackie Wilkins, fortæller i øvrigt, at den tidligere engelske midtbanespiller ikke er i en god, helbredsmæssig tilstand.

John Terry, tv. og Ray Wilkins får sig en lille snak under en Chelsea-kamp. Foto: Walsh/Chelsea FC via Getty Images

‘Han er på hospitalet, han har haft hjertestop, og han er i intensiv behandling’, fortæller hun til Daily Mirror.

‘Han er ikke i en god tilstand overhovedet, er jeg bange for. Han er slemt syg.’

‘Hjertestoppet førte til et fald, som betyder, at han er blevet lagt i kunstigt koma. Det står meget, meget slemt til.’

Den 61-årige Wilkins fungerede som en regelmæssig ekspert på Talksport og Sky Sports. Han har spillet 84 landskampe for England i løbet af sin aktive karriere som fodboldspiller.

Wilkins fik på banen tildelt øgenavnet ‘Butch’ og spillede i alt for 12 klubber, før han senere blev en del af trænerteams rundt omkring i England.

Han begyndte sin karriere i Chelsea, og tilbragte seks år i London-klubben, og har sidenhen ad flere omgange fungeret som assistenttræner hos The Blues.

Carlo Ancelotti, som arbejdede sammen med Wilkins på Stamford Bridge, beskrev ham engang som en personer med ægte blåt blod i årerne.

Efter at have hørt om de tragiske hændelser, har Chelsea tweetet følgende: ‘Tankerne hos alle i og omkring Chelsea Football Club går til Ray Wilkins og hans pårørende. Bliv ved med at kæmpe, Ray, du har vores kærlighed og støtte.’

I løbet af hans karriere som aktiv fodboldspiller vandt han FA Cuppen med Manchester United i 1983 og det skotske mesterskab med Rangers i 1989.

Også hans tidligere klub, Leyton Orient, har sendt ham tanker på Twitter, hvor de skriver: ‘Alle, som er associeret med LOFC tænker i dag på Ray Wilkins og hans familie. Bliv ved med at kæmpe.’

LÆS OGSÅ: Omklædningsrummet skælver i Manchester United: Mourinho i stort skænderi med stjernespiller