I aften spilles sæsonen indtil videre største kamp, når PSG gæster legendariske Bernabeu og møder Real Madrid i den første runde af denne Champions Leagues sæsons ottendedels-finaler. 

AF KRISTIAN PARIS

Og  netop mellem de klubber er der tidligere blevet handlet, og flere spillere har spillet for begge klubber på et eller andet tidspunkt. En af dem er argentinske Di Maria, der højst sandsynligt kommer til at starte inde for PSG, når de skal forsøge at hive et nogenlunde resultat med hjem fra den spanske hovedstad.

Den argentinske landsholdsspiller har forud for kampen sagt i et interview med So Foot, at han ikke personligt ville have noget problem med at spille for Barcelona en dag i fremtiden – også selvom det er Real Madrids evige rivaler.

Paris Saint Germain stjernen blev rygtet til Camp Nou i sommers, da Neymar netop havde skiftet til den franske hovedstad. Man spekulerede derfor over om, der var plads til Di Maria på det franske hold, men det var der åbenbart og argentineren har spillet næsten fast for klubben i denne sæson. 

(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Di Maria vandt fem trofæer under sit fireårige ophold i Real Madrid inden han blev solgt til Manchester United – deriblandt La Liga og Champions League.

Han spillede næsten 200 kampe for kongeklubben, men nu er han åbenbart ligeglad og blæser på den loyalitet som man ellers normalt kunne forvente af sådan en klubmand.

Den 30-årige spiller nærer åbenbart håb om at spille for La blaugrana på et tidspunkt. Han har angiveligt snakket med landsholdskammeraten Messi om et skifte, ligesom han også har været direkte i kontakt med manager Ernesto Valverde.

“Den eneste klub, som jeg aldrig nogensinde ville kunne spille for er Newell’s Old Boys, da jeg er stor fan af Rosario Central. “, fortalte han også i interviewet.