Tidligere  manager for Tottenham, Martin Jol, mener at en af klubbens midtbanespiller er meget bedre end både Arturo Vidal og Paul Pogba. Læs hvem det drejer sig om her. 

AF KRISTIAN PARIS

I et interview med tyske Volkskrant har Martin Jol indrømmet, at han mener, at klubbens midtbanespiller, Mousa Dembele, er bedre end både Arturo Vidal og Manchester Uniteds Paul Pogba.

Den hollandske manager trænede Dembele, da han spillede for Fulham inden de solgte ham til Spurs for omkring 150 millioner kroner.

Den 30-årige spiller har haft det både svært og godt siden han skiftede i 2012, men i denne sæson har han steppet et trin op og er bestemt en af klubbens nøglespillere og en af årsagerne til, at klubben ligger som de gør i den bedste engelske række.

I de 15 kampe hvor Dembele var med, tabte Tottenham ikke en eneste kamp. (Photo by Julian Finney/Getty Images)

Jol kommenterer yderligere: “Dembele var min bedste spiller. I England skal en angriber og en 10 altid lave mål, men jeg ville fjerne det pres fra ham. Dembele blev nemlig altid nødt til at spille lidt længere tilbage på banen.”

Belgieren har i sin tid i klubben spillet 230 kampe for London klubben og har faktisk kun spillet 10 mål. Og hans blot 11 assists er heller ikke ligefrem prangende.

Jol var fuld af forundring, da der blev spurgt om, hvor god han mener, at Dembele egentligt er.

“Måske er Pogba og Vidal den bedste…eller måske er Dembele bedre.”

Den nuværende Tottenham manager, Mauricio Pochettino, er meget enig med Jol, der sammenlignede sig selv med den belgiske box to box midtbanespiller.

Han mener faktisk også, at belgieren er på samme niveau som fodboldlegender som Diego Maradona, Ronaldinho og Jay-Jay Okocha…hvilket er meget kontroversielt.