Af David Paris  

Championsship-klubben Middlesbrough har bekræftet, at ny mand i cheftræner-stolen er selveste Tony Pulis, der tidligere har trænet store klubber i Englands bedste række: Premier League. Formand for bestyrelsen i Middlesbrough, Steve Gibson, har meddelt, at klubbens træner Garry Monk er blevet fyret og at manden, der skal erstatte den tidligere Swansea-træner er Pulis.

Umiddelbart efter Middlesbrough i sidste uge havde slået Sheffield Wednesday blev Garry Monk fyret og flere medier skrev, at det var usikkert, hvilken mand, der skulle stå i spidsen for den engelske klub fremover. Henover julen har flere engelske medier, blandt andet Goal.com og The Telegraph skrevet, at Pulis var manden, der var størst chance for at kunne komme til at overtage jobbet. Og det gjorde han så.

 (Photo by Matthew Ashton – AMA/WBA FC via Getty Images)

Tidligere har han blandt andet trænet Stoke City og Crystal Palace og Bristol City og sidst West Bromwich Albion, som han forlad for cirka en måned siden. Han blev fyret i klubben, der også kaldes WBA og har siden været på udkig efter et nyt job.

Førnævnte Steve Gibson siger om udnævnelsen af Pulis som ny manager følgende:

“Vi er glade og begejstrede for Pulis som vores nye træner. Han har meget erfaringer – også fra øverste hylde og vi glæder os til at lære af ham. Hans præstationer taler for sig selv og vi er sikre på, at vi nok skal komme til at spille bedre fodboldkampe fremover.”

Vi er glade for Tony Pulisø omdømme og mener at det også kommer til at tiltrække flere fans og få dem til at blive mere dedikerede. Han havde eftersigende også et tilbud fra en anden klub, men han valgte os og det er vi taknemmelige for. Der er ingen tvivl om, at 2017 ikke har været noget godt år for os. Vi rykkede ned og vi klarer vi os ikke som forventet i Championsship. Vi skal tilbage på rette spor og det kan han hjælpe os med. “