Den tidligere super-stjerne og nuværende klub legende i Atletico Madrid, har valgt at forlade klubben til sommer, og dermed ophører hans andet ophold i klubben. 

AF KRISTIAN PARIS

Den spanske angriber, Fernando Torres, fortalt tidligere i dag, at denne sæson er det sidste med ham i Atletico Madrid trøjen. Han slår dog fast, at hans karriere ikke er slut, men at han sagtens ville kunne slutte den med et ophold i en anden europæisk klub. Den 34-årige angribers kontrakt udløber til sommer, og selvom det ikke kommer som en overraskelse for nogen, er det alligevel en lille smule sørgmodigt.

 (Photo by Handout/UEFA via Getty Images)

Torres fik sine første kampe for Atletico, da han blev færdig med deres berømte akademi. I 2007 spillede han så godt, at han blev købt af Premier League klubben Liverpool for hele 340 millioner kroner. Torres endte med at lave 81 mål i bare 142 kampe for klubben, samtidig med, at han blev en af de meste elskede skikkelser i klubben.

Efter fire år blev titeljagten for meget og han valgte at skifte Anfield ud med Stamford Bridge for omkring 500 millioner kroner. Det ønske blev indfriet og han vandt Champions League i 2012.

Siden skiftede han til AC Milan i Serie A før han kom tilbage til La Liga. Nu vil han efter kontrakt med klubben i den spanske hovedstad er udløbet være tilgængelig på en fri transfer for enhver klub, der evner og har kapital til at hente den tidligere landsholdsstjerne.

Længe har der været rygter om, at den tidligere Chelsea spiller skulle skifte til den kinesiske liga for at tjene de sidste penge ind til pensionen – det ser man mange andre fallerede stjerner fra Europa gøre.

Samtidig har der også været snak om et skifte til MLS, hvor andre stjerner som Zlatan, Beckham osv. også er skiftet hen for at tjene det sidste. Tydeligst er dog David Villa, der fik stor succes i MLS.