Watfords nuværende keeper kommer med noget af en afsløring her til formiddag. Han slår nemlig fast, at hans tidligere holdkammerat, sagde han skulle forlade klubben med det samme. Meget kontroversielt. 

AF KRISTIAN PARIS

Watfords keeper Heurelho Gomes hævder, at hans gamle holdkammerat i Tottenham Luka Modric opfordrede ham til at forlade klubben, efter han ikke fik spilletid i klubben.

Den brasilianske målmand kom til Spurs fra PSV Eindhoven tilbage i 2008 for omkring 80 millioner kroner – omkring på samme tid Luka Modric blev købt fra Dinamo Zagreb til Spurs. who arrived in north London from Dinamo Zagreb.

 (Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Gomes tilbragte tre sæsoner som nummer 1 på White Hart Lane under Juande Ramos, men faldt tilbage i hierarkiet og blev nummer to og tre efter Carlo Cudicini og Brad Friedel, da manager Harry Redknapp kom til klubben i 2011/12 -sæsonen.

Gomes spillede på det tidspunkt kun i liga cuppen og UEFA Cuppen, da den kroatiske landsholdsspiller Luka Modric foreslog ham at skifte klub i jagten på at finde ny førsteholdsfodbold.

Det fortalte Gomes til mediet the Offside Rule: ” Det var en meget svær tid for mig. Det var første gang jeg nogensinde var i den situation, men jeg kan ikke sige, at jeg ikke lærte noget af det.”

Siden hen blev han lånt ud til Hoffenheim i sæsonen 12/13 før han blev en del af førsteholdstruppen under manager Andre Villas Boas igen. Dog har han etableret sig som en fast del af Premier Leagues keepere i klubben Watford. Den 37-årige sydamerikaner har været en vigtig del af Watfords succes i de seneste år , men i denne sæson er han blevet andetvalg efter keeper Orestis Karnezis.

Selvom han er 37 år gammel er han stadig fit for fight og ikke klar på at  trække sig fra topfodbold endnu.