Den tidligere Tottenham-spiller Jermaine Jenas siger, at han er ret sikker på, at klubbens offensive profil Dele Alli forlader klubben til sommer, grundet hans gode form og interesse for mange store klubber rundt omkring i Europa. Derudover slår han også fast, at Harry Kane, ifølge ham selv, kommer til at blive i London-klubben de næste to sæsoner – derefter vil han skifte klub, hvis ikke han har vundet noget former for trofæer med Tottenham i dette tidsrum.

Dele Alli er ligesom Harry Kane et produkt af Tottenhams egen talentudvikling og derfor er den engelske landsholdsspiller en publikums på White Hart Lane – Tottenhams egentlige hjemmebane, der lige nu er under ombygning – derfor har de Wembley som hjemmebane.

Flere klubber har i den seneste tid meldt deres interesse i den offensive midtbanespiller eller kant, Dele Alli og den tidligere Tottenham-spiller Jermaine Jenas siger, at han formenligt kommer til at skifte arbejdsgiver, når transfervinduet åbner til sommer. Han er kun 21 år, men han har allerede etableret sig som en spiller, der kan begå sig på international niveau med flere mål på det engelske landshold og blandt andet en god præstation i tirsdagens Champions League-kamp mod Juventus.

 

Jenas, der primært spillede fløjspiller for Tottenham, siger til det engelske medie Goal.com følgende:

“Hvis jeg skulle gætte – skyde frit fra hoften, så ville jeg sige, at Dele Alli kommer til at forlade klubben til sommer. Jeg er helt sikkert på, at det ikke er det, som fansene vil høre, fordi han er en meget populær spiller, men jeg tror desværre, at det kommer til at blive virkelighed. 

 

“Det nye stadion kan komme til at koste Spurs flere penge end de først havde regnet med og derfor kan et salg af Alli blive nødvendig, hvis de ønsker at opretholde en sund økonomi. Han er uden tvivl en dygtig spiller og han fortjener at tage skridtet videre til de klubber, der hver eneste sæson er med i finalen i Champions League og med om det nationale mesterskab.”