Den tidligere United-spiller Owen Hargreaves, der selv gjorde sig på midtbanen i sin tid som professionel fodboldspiller, fortæller, at han mener, at ‘agendaen’ med Pogba skal blive løst lige nu – ellers kan de få fatale konsekvenser. Det er en opgave for Jose Mourinhpo siger han.

Den 24-årige midtbanespiller har været udsat for hård kritik, eftersom han ikke har ramt niveau på det seneste. Det er ærgerligt synes Hargreaves, der håber på oprejsning for Pogba og hans tidligere klub.

Pogba, der er fransk landsholdspiller kom til fra Juventus sidste sommer som verden dyreste fodboldspiller. Den titel har han dog ikke mere – det ændrer dog ikke på, at en spiller, der næsten koster en milliard kroner skal kunne slå en spiller fra akademiet af – i øjeblikket er det nemlig Scott McTominay, der spiller Pogbas plads på midtbanen.

Hargreaves siger: “Der er helt sikkert en agenda med Pogba. Jeg ved ikke hvorfor. Jeg synes, at han er en fantastisk fodboldspiller. Jeg synes, at starten af hans sæson var helt vild god og det hele – al kritikken er kommet af ham efter kampene mod Tottenham, hvor Manchester United blev totalt udspillet og hvor holdet havde problemer med at få en ben til jorden. Det var ikke Pogbas skyld. “

Paul Pogba fejrer med Juventus

Pogba har ikke ramt det samme niveau som han havde i Juventus – kan det betyde en exit fra den røde del af Manchester for den franske midtbanespiller? (Foto af Giuseppe Bellini/Getty Images)

“Men hvis du nu endelig skal kritisere Pogba, så var det, at han overhovedet ikke satte en aftryk på kampen mod Tottenham. Det er midtbanen at kampene vindes og den kamp var Pogba overhovedet ikke en del af. Han var nærmest usynlig og det skal en fodboldspiller, der har kostet så meget ikke være. 

“Han har ikke spillet på det niveau han havde i Juventus på det seneste og det tager hårdt på ham, men vi skal huske på, at han på trods af dette er en god fodboldspiller. Han er god holdkammerat, et god menneske og derfor skal United sørge for at løse det med problem med Pogba – lige nu!”