Den tidligere midtbanespiller Paul Ince, der i sine aktive dage som professionel fodboldspiller repræsenterede både Liverpool og Manchester United, mener, at førstnævnte klub, lige nu er den mest attraktive destination for nye spillere i Premier League. Det skriver det engelske medie Goal.com.

Han mener, at Manchester Uniteds brand lige nu er ‘kedeligt’ – nye spillere, der gerne vil til Premier League vil efter denne sæson højst sandsynlig prioritere Anfield fremfor Old Trafford. The Red Devils, som United også kaldes, har i denne sæson været udsat for meget kritik. Mest af alt på grund af mandskabet kedelige tilgang til spillet på banen, hvilket nok mest af alt skyldes den meget defensivt indstillede træner Jose Mourinho.

Mourinho er skyld i den kedelige fodbold på Old Trafford. (Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Liverpool derimod, med den tidligere Borussia Dortmund-træner Jurgen Klopp ved roret, har formået at bevæge tilskuerne på Englands forskellige stadier – bestemt hjemmekampe på Anfield har haft en enestående atmosfære, og det er den, der tiltrækker mange nye spillere ude fra – og så selvfølgelig den offensive og de mange mål.

Paul Ince siger følgende om netop dette: “Hvis de vinder Chamoions League, så vil hold som Manchester United, City, Tottenham, Chelsea og Arsenal ikke længere kunne trække spillere til klubben over Liverpool. Liverpool er på samme niveau og kan lige pludselig begynde at hente de ypperste spillere i verden.”

“Som spiller – hvor ville du så foretrække at spille? I en klub, hvor Klopp er træner, der i finalen i Champions League? Selvfølgelig ville du det. United har vist at spille kedelig fodbold, så det er der ingen, der har lyst til – og det kan komme til at bide Mourinho i røven i dette transfervindue, for kan han overhovedet få de spillere til klubben, der skal til, hvis man ønsker at kæmpe med om Premier League-titlen for alvor?”