Manchester United har i denne sæson spillet deres bedste fodbold siden Sir Alex Ferguson forlod klubben efter at have vundet til tyvende mesterskab. 

Siden 2013, da den legendariske manager stoppede på toppen har klubben ikke helt formået at præstere på allerhøjeste niveau endnu. Det har dog næsten ændret sig nu, eftersom Jose Mourinho har tager over på Old Trafford og ført klubben til en flot 2. plads i Premier League i denne sæson.

Men i denne sæson stoppede en af klubbens andre legender også. Der er tale om Michael Carrick, der slutter sin karriere til sommer efter at have spillet 464 kampe for De røde Djævle.

Nu rygtes det dog, at han meget vel kan blive klubbens nyeste manager, når Jose Mourinho en gang stopper i klubben.

 (Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

For i de sidste par kampe af denne sæson var Carrick faktisk en del af Mourinhos trænerstab for at lære og skabe erfaringer.

Avisen the Star har skrevet, at han snakker med andre United-stjerner, der er blevet managere eller træner efter de er stoppet på banen som spillere, så som Gary Neville og Ryan Giggs – måske fordi han øjner muligheden for at blive klubbens manager efter Jose Mourinho en gang har forladt den.

Om det sker eller ej er tvivlsomt, men det der er helt sikkert er, at Carrick nok ikke har nok erfaring til at være i spidsen for Manchester United som sit første træner job.

Men måske en drømme og legende konstellation af Ryan Giggs og Michael Carrick som to der måske deler rollen som manager den røde del af Manchester.

” Jose er en af de bedste og jeg ved, at klubben vil lære fra ham. Det giver mening, at han har meget stor indflydelse på folk. Hvis jeg bliver en del af staben vil jeg meget gerne prøve at træne og måske få  noget ansvar selv. ”