Manchester Uniteds nuværende træner Jose Mourinho er en kontroversiel herre. Han udtaler sig ofte kritisk om klubben og forlede sagde han eksemplevis, at han selv synes han er den bedste træner i verden lige nu. Det er den tidligere United-topscorer Eric Cantona ikke enig i. Det skriver det engelske medie Goal.com.

De bringer i dagens avis et helt nyt og eksklusivt interview med den franske angriber Eric Cantona, der i dag har lagt støvlerne på hylden. Den portugisiske træner Mourinho bliver heftigt kritiseret af Cantona, der ikke mener, at han er den rette mand til at føre The Red Devils, som klubben også kaldes, tilbage til toppen af engelsk fodbold.

Manchester United-legende: Han kan blive den nye Eric Cantona

En træner, der ville have passet bedre på Uniteds profil er den nuværende Manchester City-træner Pep Guardiola, der tidligere har stået i spidsen for Barcelona og Bayern München. Udtalelse kommer i forlængelse af Uniteds dårlige start på sæson.

Der har nemlig ikke være en United-topscorer som Cantona til at banke mål ind på samlebånd og det er måske en af grundene til at man allerede har tabt to gange. Til Brighton og Tottenham. Og man lukkede tre mål ind i begge kampe.

Cantona vandt fire Premier League-titler i sin tid på Old Trafford. Og han mener, at Uniteds problemer med at vinde mesterskabet de sidste par sæsoner skyldes den forkerte træner.

Han siger:

“Det er ikke så godt. Men det er tidligt i sæson. Måske for tidligt at begynde at spå. Manchester United er en god klub og de vil altid være store. Og de vil vinde trofæer, det ved jeg de vil. Men de mangler en United-topscorer. Og en anden træner. Træneren spiller spillerne forkert. Der er intet sjovt og ballade på banen. Og ingen kreativitet. Det er kedeligt og ikke udfordrende. Og det vinder man ikke kampe på.”

“Jeg kan godt lide Mourinho. Han har en god personlighed, men ikke en der passer til United. De skulle have ansat Guardiola. Han skulle være hos os. Og lave magi som han gør for City. Det er ærgerligt at kigge på.”