Daley Blind rygtes mod FC Barcelona, og den tidligere United-træner Louis van Gaal mener Blind bør forlade engelske fodbold. Da han mener Blind passer bedre til spansk fodbold end til engelsk.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Dailystar skriver at FC Barcelona har interesse, i Premier League-forsvarsspiller. Det er den hollandske forsvarsspiller Daley Blind, som befinder sig hos Premier League-storklubben Manchester United.

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Den 27-årige Daley Blind får ikke rigtig noget spilletid hos Manchester United, og derfor kunne et skifte væk være en realitet. La Liga-storklubben FC Barcelona har tidligere vist interesse, og det forventes de vil forsøge igen i januar.

FC Barcelona er nemlig altid på udkig efter forsvarsspillere, som er gode med fødderne. Fokuset ligger på om de er gode på bolden, og ikke om hvor store og fysisk stærke de er. Derfor kunne Daley Blind være en mulighed for FC Barcelona.

Louis van Gaal udtaler følgende om rygtet:

“Daley Blind bør skifte til FC Barcelona, istedet for at blive hos Manchester United. Nogle gange er Daley ikke engang på bænken for United. Daley kan spille på flere positioner, og det ville de kunne bruge meget hos Barcelona.

Jeg tror at Daley ville passe godt ind hos Barcelona. Hans spillestil passer mere til spansk fodbold end til engelsk. Han kan være centralforsvar og opbygge spillet. Han kan også være defensiv midtbanespiller, eller venstreback. Daley kan næsten spille alle defensive positioner.”

Daley Blind bør ifølge mediet også overveje hans fremtid, da han ikke rigtig får spilletid hos Manchester United på nuværende tidspunkt. Hollænderen er også 27 år, og derfor er der ingen grund til at han sidder på bænken, da han formentlig ikke udvikler sig vildt meget fremover.

Blinds kontrakt med Manchester United udløber til sommer. Derfor skal Manchester United overve hvad de gør. Om de sælger Blind i januar, eller forlænger kontrakten med hollænderen.

Læs også: Wenger om Arsenals 3-3-kamp med Liverpool