Adnan Januzaj har afsløret, at han modtog en meget motiverende tekstbesked fra hans tidligere chef Sir Alex Fergsuon, da hans leje kontrakt i Dortmund var ovre. 

AF KRISTIAN PARIS

Den 22-årige spiller havde det ret hårdt i Tyskland, og han blev nødt til at tilpasse. Det betød, at den daværende manager Thomas Tuchel beskrev belgieren som ‘ en med en dårlig attitude’.

Det var på det tidspunkt, at Ferguson sendte en opmuntrende besked til den unge belgier, som han er blevet citeret for i the Daily Mail:

– Bliv ved med at arbejde hårdt, giv aldrig op, livet går videre, du har kvaliteten og stop aldrig med at arbejde, lød det i en tekst besked fra den legendariske manager.

Adnan Januzaj og Ilkay Gündogan i aktion for Borussia Dortmund. [Getty Images]

Skotten havde ellers selv høje tanker om Januzaj, der selv stod for at hive ham op i førsteholdstruppen før hans egen sidste Premier League sæson i 12/13 sæsonen.

Ferguson gik derefter på pension, men efterlod en detaljeret rapport om spilleren til hans efterfølger, David Moyes. Den nye manager gav ham hans officielle debut mod Wigan i Community Shield, og efterfølgende krediterede han med to mål i sin debut i Premier League mod Sunderland.

Derefter gik det ikke helt efter planen, og den unge belgier er nu endt i spanske Real Sociedad.

– Hvis jeg kun spillede for at få en kontrakt, ville jeg have stoppet med at spille fodbold for længe siden. Siden jeg var en lille dreng har jeg elsker det her spil. Det har siden jeg startede som fir-årig altid været min drøm.

– Det er rigtigt, at Ferguson skrev til, hvori han forklarede, at han troede og holdt med mig. Det var motiverende, fortæller den nuværende La Liga spiller.