Manchester United-stjernen og den franske landsholdsspiller, Paul Pogba, er blevet fortalt, at han kommer til at betale for hans ustabile form, som har gjort, at spillere som Corentin Tolisso og Blaise Matuidi er foran ham i køen.

Frankrig Pogba

Paul Pogba er af den tidligere VM-vinder, Frank Lebouef, blevet advaret om den ustabile form, han har leveret for Manchester United og Frankrig. En form, som ifølge Lebouef, vil gøre ham til bænkevarmer under VM-slutrunden.

En spiller, som hjalp Les Bleus til sejr på eget græs i 1998, og som ved, hvad det kræver for at konkurrere med de bedste på den største af alle scener. Der er naturligvis tale om Frank Lebouef.

Den tidligere aktive fodboldspiller frygter, at Pogba tager den ustabile form med sig ind til VM-slutrunden.

25-årige Pogba har stadig en kamp tilbage for at overbevise landstræner Didier Deschamps om hans kvaliteter. Det sker på lørdag mod det amerikanske landshold.

Den tidligere franske landsholdsspiller, Lebouef, fortæller følgende til ESPN FC om Pogbas nuværende situation.

Lebouef til Pogba: Vær stille og arbejd hårdt i stedet

– Han er under et voldsomt pres, og han bliver ofte kritiseret. Jeg tror ikke, han starter inde mod USA på lørdag, og jeg er ikke sikker på, han starter inde under VM. Corentin Tolisso er over ham på den venstre side. Jeg tror også Blaise Matuidi er foran ham i hierarkiet i øjeblikket.

– Han har talentet, men det har vi ikke set på landsholdet de sidste to-tre år. Pogba taler om at vinde Ballon d’Or, men lige nu er han i en situation, hvor han ikke har gjort sig fortjent til den.

– Personligt kan jeg godt lide ham, og jeg tror også, han har talentet, men han lægger for meget pres på sig selv, ved at sige, at han vil vinde Ballon d’Or. Lad være med at sige noget – arbejd i stedet hårdt.

– Du kan sige, at du gerne vil vinde Ballon d’Or, hvis du også viser kvaliteter på banen. Men hvis du ikke gør, så vær stille og arbejd hårdt i stedet. Det andet kan vi ikke lide i Frankrig. Hvis du taler, skal du også levere.

Blev buhet ud

Pogba blev buhet af, af sine egne tilhængere under Frankrigs sidste kamp. Midtbanespilleren optrådte ganske anonymt i en kamp, som Frankrig vandt med 3-1 over Italien.

Hvis Pogba starter inde ved VM i Rusland denne sommer, så skal han og Frankrig møde Australien den 16. juni.