Det belgiske wonderkid fik muligheden for at skifte til Arsenal denne sommer, men i stedet valgte han at komme til de franske mestre – angiveligt på grund af frygt for ikke at få nok spilletid og chancer for at bevise sit værd. 

af kristian paris

Arsenal var blandt de klubber, der var efter det unge talent i sommers, da flere klubber var tæt på at hente det unge talent Yori Tielemans, der er blevet spået en stor fremtid. Han bliver af mange set som den kommende vinder af Ballon d’Or efter han har imponeret i flere sæsoner i træk for den belgiske klub Anderlecht.

.(Photo by VI Images via Getty Images)

Som blot 20-årig ville et skifte til verdens bedste liga, Premier League, have sat den unge belgier under en del pres, og hans mulighed for fast spilletid ville måske være slut.

I et interview med the Mirror, har den belgiske spiller afsløret, hvorfor han valgte at sige nej til Arsenals interesse og i stedet valgte de franske mestre.

– Jeg vidste, at tingene nok ikke ville ændre sig super meget i Arsenal trup forud for den nye sæson.

– KLubben gik efter at holde på de samme spillere for at ende højere oppe i ligaen, fortalte Tielemans.

– Jeg bliver nødt til at være ærlig overfor mig selv. Med de midtbanespillere som Arsenal har, har jeg ikke rigtig en reel chance for at spille mig på holdet før om nogle år.

Arsenal besidder lige nu midtbanespillere som Xhaka, Wilshere, Ramsey og Özil, og det er nogle af verdens bedste.

Tielemans 220 millioner skifte til de franske giganter udmøntede sig tidligere på ugen ud i et mål mod RB Leipzig i Champions League.

 – Jeg vidste at jeg ikke ville få mange chancer på førsteholdet hos Arsenal. Så derfor ville jeg ikke dertil. Jeg har aldrig sagt nej til nogen klub før, men jeg har gjort det klart, at jeg ønskede mig at komme væk fra Belgien, udtalte den unge spiller.