I kølvandet på, at sæsonen er ovre har vi taget et kig på de angribere, der en gang smadrede ethvert forsvar, når det kom til stykket. Læs med nedenfor: 

AF KRISTIAN PARIS 

Bundesligaen – Edin Dzeko & Grafite (2008/09)

VfL Wolfsburg v FC Schalke 04 - Bundesliga

Få partnerskaber har været så gode som Wolfsburgs dynamiske duo, Edin Dzeko og Grafite, der førte klubben til deres eneste mesterskab nogensinde. De kunne bare ikke stoppes.

54 mål i 34 mål slog de tidligere tyske legender Gerd Müller og Uli Hoeness’ rekord på 53 mål  i 1971/72 sæsonen, har i den grad slået makkerparret fast i historiebøgerne, som en af dem man virkelig husker.

Grafite formåede faktisk at score imponerende 28 mål i 25 kampe mens Dzeko ramte 26 mål i

29 kampe, og bosnien formåede at lave 22 mål sæsonen efter.

Serie A – Antonio di Natale & Alexis Sanchez (2010/11)

Udinese Calcio v UC Sampdoria - Serie A

Før han stod for de eneste gode præstationer på Wengers Arsenal mandskab, spillede Sanchez, tro det eller lad vær, for Udinese i Serie A. Og han spillede ikke sammen med hvem som helt i angrebet – det var nemlig selveste legendariske Antonio Di Natale.

I sæsonen 2010/11 udgjorde de to et dødeligt og meget frygtet makkerpar, og klublegende Di Natale nåede op på hele 28 mål, hvilket i den grad slog hans status fast som en af de bedste angribere i ligaen. Ligeledes lavede Sanchez 12 kasser i den sæson, hvor Udinese sluttede som nummer fire – en stor præstation af en klub på den størrelse.

Premier League – Jamie Vardy & Shinji Okazaki (2015/16)

FBL-ENG-PR-LEICESTER-ARSENAL

Hvis vi vi blikket mod Premier League kan vi tage fat i de to angribere, der på sin vis sikrede sig Leicesters første – og formentlig også eneste  – engelske mesterskab nogensinde.

Okazaki fungerede som den perfekte underdog i den sæson, hvor Leicester stjernespiller lavede hele 24 mål.

Og på trods af, at japaneren kun lavede fem basser, var han virkelig Vardys højre hånd. Hans løb og hurtighed skabte nemt plads til Vardys formidable højreben. Sjældent er det set bedre.