I kølvandet på sæsonens slutning har vi grublet lidt over de dårlige valg i moderne fodbold. Her er tre eksempler på helt forkerte valg på de helt forkerte tidspunkter. 

AF KRISTIAN PARIS 

Wilfried Zaha

FBL-ASIA-ENG-PR-ESP

Det er ikke så meget skiftet vi kritiserer her, men nærmere omstændighederne og tidspunktet.
Wilfried Zaha var Alex Fergusons sidste transfer, da han i januar 2013 skrev kontrakt for 150 millioner med United fra Crystal Palace.

Men da Zaha skrev under i vintertransfervinduet for at forsætte sidste halvdel af sæsonen  i Palace, vidste han ikke, at Ferguson ville gå på pension og således nåede han aldrig at få legenden som manager.

Af en eller anden grund kunne Fergusons afløser, David Moyes, bare ikke lidt Zaha og i sin første sæson på Old Trafford optrådte han kun to gange inden han blev lånt ud til Cardiff.

Michael Owen

Owen Madrid

Fra 1998 og til 2004, da Owen forlod Liverpool, havde han utvivlsomt været klubbens topscorer og bedste spiller.

Og selvfølgelig skulle denne gode spille prøver kræfter med de ALLER  bedste i verden, og derfor skiftede han Premier League ud med La Liga.

Men godt endte det ikke. For på bare en sæson startede Owen blot 15 kampe, hvor han lave 18 mål i 41 kampe – uden nogen former for titler.

I mens kunne Owen se sit gamle hold komme helt til Champions League finalen og vinde en historisk sejr i verdens fineste klubturnering.

 Zlatan Ibrahimovic

Ibra Milan

En af de største spillere i denne generation. Zlatan har vundet titler i Spanien, Frankrig, Italien og England, og er nok den største svenske fodboldspiller nogensinde.

Men Zlatan mangler stadig at vinde Champions League – et trofæ han har set klubber vinde som han netop har forladt.

Det skete fx tilbage i 2009, da han overraskende nok skiftede fra AC Milan til Barcelona for omkring 550 millioner og Samuel Eto’o.

På trods af at have scoret 16 mål i 29 kampe i Catalonien vil Zlatans tid i det spanske nok aller mest blive husket som en katastrofe.