Premier League klubben Tottenham har netop bekræftet, at de har forlænget samarbejdet med en af deres helt store stjerner. 

Det drejer sig om den 26-årige syd koreanske angriber Son Heung – Min, der har accepteret at skrive under på en ny femårig aftale med London klubben.

Angriberen eller kantspilleren har scoret 47 mål i 140 kampe for Tottenham siden han kom til klubben fra Bayern Leverkusen for tre år siden.

Han har gjort det yderst godt og imponeret hele Premier League de sidste par sæsoner. På samme måde har han også haft succes på landsholdet med 23 mål i 70 kampe for Sydkorea. Imponerende for nationen har et middelmådigt landshold, der  i de fleste landskampe er store underdogs.

(Photo by Ben Hoskins/Getty Images)

Rejser nu til USA

Den alsidige offensiv spiller vil nu rejse til USA. Her vil han blive en del af resten af Spurs trup, der er ved at forberede sig til sæsonen derovre. De skal spille pre season turneringn International Champions Cup. Her vil Son og resten af truppen møde klubber som AS Roma, Barcelona og AC Milan.

Tottenham bliver dog nødt til at undvære ham i den første måned af sæsonen. Han kan kun være med i den første kamp mod Newcastle United, men derefter rejser han til Indonesien for at spille med i de såkaldte Asian Games 2018. Han er en af de tre spillere, de r er over 23 år gammel i den sydkoreanske klub.

De seneste rygter omkring Tottenham har været,a t både fans og spillere er utilfredse. De er angiveligt utilfredse med, at Tottenham ikke har gjort nok for at hente nye spillere denne sommer. Deres aktivitet er simpelthen for dårlig på transfermarkedet.

De har dog stadig nogle uger til at offentliggøre de spillere, der skal være med til at udfordre de andre Premier League klubber i næste sæson.