Der var uroligheder forud for fredagens VM-kvalifikationskamp mellem Danmark og Polen, men som om det ikke var nok, fortsatte uroligheder også frem til lørdagen.

(Photo by Lars Ronbog/FrontzoneSport via Getty Images)

Dagen efter dagen derpå. Fredag besejrede Danmark det polske landshold med 4-0, og opførte en opvisning, der ikke er set bedre i meget lang tid.

Desværre afspejlede det gode humør sig ikke uden for banen, hvor der blev foretaget talrige anholdelser.

Lørdag morgen blev otte polske fodboldfans anholdt. Senere på eftermiddagen blev yderligere tre pågrebet. De er alle polske statsborgere, det skriver Københavns Politi på Twitter.

De er blevet anholdt på grund af uorden og vold. Politiet meddeler, at de polske fans er blevet varetægtsfængslet, men oplyser ikke hvor længe.

Inden kampen begyndte fredag aften var der dog også uroligheder i den danske hovedstad. Her blev knap 20 personer anholdt i området omkring Lavendelstræde, som er en sidegade til Strøget.

Flere danske fans melder også om, at de polske fans havde indtaget nogle af de tribuner, der ellers var beregnet til at huse danske tilskuere fredag aften, og det er imod UEFA’s reglement.