Den tidligere Werder Bremen-målmand Tim Wiese skifter karriere, og han får sin debut torsdag. Find ud af hvilken sport Wiese nu skal befinde sig i, længere nede i artiklen.

Af Lasse D. Drescher

De fleste som har fulgt med i Bundesligaen i de seneste 10-15 år kender formentlig den tidligere Werder Bremen-målmand Tim Wiese. Wiese var også med i tysklands VM-trup tilbage i 2010. Tim Wiese er noteret for 269 Bundesliga-kampe.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

Den 34-årige tysker har efter sigende altid godt kunne lide wrestling, og på torsdag skal Tim Wiese så ud i hans WWE-debut.

Tim Wiese udtaler følgende til AFP: 

“Jeg har altid været fan af WWE, og jeg har fulgt med i Wrestling og fodbold hele mit liv. Jeg tog ikke træningen seriøs i starten, og så tog det fart. Det er lang tid siden at jeg har arbejdet så hårdt, som jeg har gjort de sidste uger. WWE er wrestlingens svar på Champions League, så jeg er fokuseret og klar.

Jeg tror jeg bliver den slemme fyr, og det har jeg det fint med. De kan alle hade mig, det berører mig ikke. Jeg skal nok skade min modstander, de kan ikke skade mig. Alle kan få en chance, men jeg bliver uovervindelig.”

Tim Wiese er noteret for seks landskampe for det tyske landshold, samtidig med at han også er noteret for 13 U-21 landskampe.

Læs også: De sjoveste tweets efter Guardiolas hævn: Manchester City slår Barcelona 3-1