Her præsenteres Mourinho i United. Mon André Silva er den næste person, der skal præsenteres på det legendariske stadion? (Photo by Dave Thompson/Getty Images)

Her præsenteres Mourinho i United. Mon André Silva er den næste person, der skal præsenteres på det legendariske stadion? (Photo by Dave Thompson/Getty Images)

I den nye version af Football Manager er André Silva et af spillets helt store talenter. Om Manchester United har været et smut forbi det populære managerspil, vides ikke, men man kunne da fristes til at tro det!

Det er ikke længe siden, at André Silva rundede de 21 somre. Faktisk var det så sent som i sidste uge. På trods af sin forholdsvis unge alder, er han allerede et kendt navn inden for fodboldverdenen, og i øjeblikket slås adskillige af Europas topklubber indbyrdes mod hinanden, for at få fingrene i den unge portugisiske angriber.

Interessen er da også på sin plads, da den 21-årige angriber har kvitteret med syv mål i 10 ligakampe i den hjemlige liga hos barndomsklubben FC Porto.

For nylig har han også imponeret på det portugisiske A-landshold, efter han i august i år blev udtaget til dette. Som et “tak-for-tilliden” kan Silva se sig noteret med 4 mål i samme antal VM-kvalifikations-kampe.

Ifølge Daily Mirror er Manchester United det nyeste skud på stammen i forhold til kommende bejlere til den unge portugiser, der af mange betragtes som Portugals største talent i øjeblikket.

FC Porto er dog ikke helt dumme. De forudså nemlig hypen omkring Silva allerede før denne sæson startede, og man har derfor indskrevet en frikøbsklausul på 450 millioner kroner i den unge portugisers kontrakt.

Det bliver spændende at se, hvor André Silva ender henne. Hvad tror du? Giv dit besyv med på fodboldspillerens facebook-side.