Der er stadig meget gang i de internationale fodboldmedier, når det kommer til rygter. Vi bringer jer de mest interessante her! 

AF KRISTIAN PARIS

 Gylfi Sigurdsson

Transfer: Swansea City tIL Leicester City

Everton har ellers en længere periode været favoritter til at løbe med vores skandinaviske kammerats underskrift. Men nu er de tidligere engelske mestre fra Leicester dukket frem, og de har ikke i sinde at stoppe jagten. Klubben har angiveligt tilbudt den 27-årige offensivprofil en uge løn på omkring 1 million kroner.


Calum Chambers

Transfer: Arsenal til Crystal Palace

Den alsidige forsvarer Calum Chamber er lige nu på vej til Crystal Palace for at gennemgå de sidste detaljer. Kanariefuglene har angiveligt budt 160 millioner kroner for spilleren, der aldrig rigtig slog til i Arsenal – han var udlejet til Middlesbrough sidste sæson.

 Neymar

Neymar har sammen med Barcelona-spillerne vundet La Liga-trofæet i år.(Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images)

Transfer: Barcelona til Paris Saint-Germain

Neymars far er angiveligt taget til den franske hovedstad for at diskutere et potentielt skifte for sin søn. Brasilianeren er eftersigende utilfreds med altid at stå i skyggen af Messi. 1, 5 milliarder er spillerens frikøbsklausul på.

Jack Wilshere

Transfer: Arsenal til Sampdoria

Wilsheres fremtid på Emirates ser ud til at forsvinde for hver dag, der går. Spillerens kontrakt udløber næste sommer og hvis Arsenal vil have  noget for ham skal de sælge ham denne sommer. Italienske Sampdoria fra Serie A står klar.

Aleksandar Kolarov 

Transfer: Manchester City til Roma

Romas jagt på Manchester Citys venstre back Aleksandr Kolarov fra Serbien ser du til ikke at give pote. City mangler i følge flere medie dybde i forsvarskæde og det er netop, hvad serberen kan give. Dog forlanger den blå del af Manchester 75 millioner kroner for den 31-årige landsholdsspiller.