Tirsdag den 14. februar 2017. Vi bringer jer Valentins-days hotteste rygter. 

– Pep Guardiola planlægger et 400 millioner bud på Atletico Madrids franske brødrepar Lucas og Theo Hernandez. Lucas, 21, er midterforsvarer og Theo, 19, er venstreback.

Mesut Ozil er under pres fra sine Arsenal-kolleger. Han skal forbedre sine præstationer, ellers kan han ryge ud til sommer, fortæller Wenger til Daily Mail. 

– Tottenham kan muligvis tilbyde Manchester United-angriberen Anthony Martial en plads på White Hart Lane, eftersom franskmanden eftersigende er utilfreds med mængden af spilletid.

– United står måske til ikke kun at miste én angriber, men hele to. Rygterne fortæller om Marcus Rashford, der ligeledes er utilfreds med mængden af spilletid – og det forhindrer ham i at underskrive en ny aftale.

 Photo by Mark Runnacles/Getty Images

– Derimod øges De Røde Djævles interesse i Torino-angriberen Andrea Belotti. Den 23-årige italiener har indtil videre i Serie A scoret 17 mål.

– Yderligere er Arsenal og Manchester United begyndt at se nærmere på Moncas brasilianske Fabinho, der kan spille på backen eller den centrale midtbane. Fabinho foretrækker dog et skifte til bysbørnene fra City.

– Mourinho har ifølge Independent fortalt den engelske venstreback Luke Shaw  om at “vente og se”, eftersom han ikke har startet inde på det seneste.

– Nu er italienske Lazio tilsluttet sig kampen sammen med Arsenal og Watford om Albon Lafont. Lafont er 18 år og spiller til daglig i franske Toulouse.

– Evertons, Middlesbroughs og Watfords interesse i Elias Kachunga er blevet skærpet. Kachunga er topscorer for Huddersfield i Championship med 10 mål. Han er på lån fra tyske Ingolstadt.