Det er tirsdag og i løbet af de sidste to dage har der været usædvanligt mange interessante rygter i fodboldens verden. Vi har samlet de bedste indtil videre i denne uge, værsågod: 

AF KRISTIAN PARIS

Kevin Wimmer

Transfer: Tottenham Hotspur til Stoke City

Ankomsten af Davinson Sanchez i London klubben Tottenham Hotspurs har angiveligt åbnet døren for østrigeren Kevin Wimmer, der er på vej væk fra klubben. Premier League konkurrenter fra Stoke City tager i mod den erfarne midtstopper med kyshånden – han forventes at koste omkring 150 millioner.

Julian Draxler

Transfer: Paris Saint-Germain til Arsenal

PSG bruger vanvittige summer denne sommer, og det betyder, at der også skal nogle spillere den anden vej. Ankomsten af Neymar og den formodede ditto af Kylian Mbappe i løbet af de kommende dage, gør tyskeren Julain Draxler overflødig. Arsenal, der længe har haft et godt øje til spilleren, melder sig klar til at tilbyde ham en kontrakt.

Benedikt Howedes

Transfer: Schalke to Juventus

Den rutinerende midtstopper Höwedes, der er kaptajn i Schalke meldes på vej væk fra Bundesligaen. Juventus er interesserede i stopperen, der kan afløse salget af Leonardo Bonucci, der tidligere blev solgt til AC Milan.

Jonny Evans

Transfer: West Bromwich Albion til Leicester City

Mancheste City vil formentligt prøve at hente den tidligere United-spiller til klubben inden transfervinduet lukker på torsdag. Den blå del af Manchester har tiltænkt Evans som en slags back-up spiller, der samtidig kan supplere med noget erfaring.

 Thomas Lemar

Transfer: Monaco til Liverpool

Hvis du ikke allerede har hørt det, har Liverpool lagt et kæmpe bud på Monacos kantspiller Thomas Lemar. Hele 540 millioner kroner lyder buddet på. Hvorvidt det går igennem vides ikke, men Liverpools konkurrenter, Arsenal, har længe været interesseret i spilleren.