Sommeren og transfervinduet nærmer sig og der er gang i rygterne i medierne. Vi giver dig i denne artikel det fulde overblik over tirsdagens hotteste internationale rygter. 

Af David Paris 

Marco Reus til Premier League

Ifølge det engelske medie Goal.com, der angiveligt har sine oplysninger fra avisen Don Balon skulle Manchester United være rigtig interesserede i at tilknytte Borussia Dortmund-angriberen til hjemmebanen Old Trafford. Den tyske offensivspiller har haft en glimrende sæson for det tyske Bundesliga-mandskab og klubber som Chelsea og Juventus har også meldt deres interesse i landsholdsspilleren.

Liverpool vil forstærke midterforsvaret

Den engelske klub Liverpool, under ledelse af Jurgen Klopp, har specielt set skidt ud i den defensive del af fodboldspillet og måske har klubben i virkeligheden manglet en forsvarsspiller, der har kunnet tage fra, også i de svære kampe. Af den grund er ‘The Reds’ , som klubben også bliver kaldt, på udkig efter en forstærkning til midterforsvaret og her skulle Burnleys Michael Keane, være en interessant herre. Den britiske forsvarsspiller kom til klubben for to år siden, efter en masse lejeophold og uden gennembrud på Manchester Uniteds førstehold. Overgangssummen skulle ligge på omkring 220 millioner kroner.

Arsenal vil hente United-skrald

Den lynhurtige kantspiller Wilfried Zaha var en af de hotteste talenter i verden for få år siden. Han fik sine drømme opfyldt og skiftede til Manchester United, hvor potentialet skulle udfyldes. Sådan blev det ikke. Efter to år på Old Trafford, nul mål og antal startende kampe, der kunne tælles på en hånd, skiftede en britiske fodboldspiller tilbage til der, hvor det hele begyndte; Crystal Palace. Her har han fundet sig til rette, og i en alder af 24 år, har Zaha igen fået opmærksom her fra de andre klubber i rækken. Arsenal skulle være meget tæt på en kontrakt, men Tottenham Hotspurs skulle angiveligt være lige så tændt på at gå ind i kampen om Zahas underskrift.