De seneste par uger har budt på en masse forskellige overraskelser mht transferaktiviteten. Her er seneste bud på stammen over nye handler. Stjerner som Kovacic og Busquets nævnes…

AF KRISTIAN PARIS

Danny Rose

Transfer: Tottenham Hotspur til Inter Milan

Tottenham kan måske miste endnu en af deres fuldbacks eftersom Serie A klubben Inter Milan er interesseret i at hente Danny Rose til støvlelandet. Klubben mangler eftersigende gode spillere på backpositonerne.

 Sergio Busquets

Transfer: Barcelona til Manchester City

Manchester Citys chef Pep Guardiola er angiveligt meget opsat på at blive genforenet med af sine tidligere spillere, Sergio Busquets, der stadig spiller for spanierens tidligere klub FC Barcelona.

. (Photo by Miguel Ruiz/FC Barcelona via Getty Images)

Den holdene midtbanespiller vil ifølge manageren passe perfekt  ind i Manchester Citys nyeste opstilling.


Mateo Kovacic 

Transfer: Real Madrid til Juventus

Den kroatiske midtbanespiller er længe blevet rygtet væk fra Santiago Bernabeu, efter han ikke rigtig har fået muligheden på den spanske hovedstadsklubs midtbane.

Arda Turan

Transfer: Barcelona til Atletico Madrid

Den tyrkiske angriber og kantspiller kan efter ikke at have slået igennem i Barcelonas angreb være på vej tilbage til sin tidligere klub, Atletico Madrid. Dog kan det være, at han bliver i klubben for at udfylde det tomrum, der er i Barcelonas angreb efter afskeden med stjernen Neymar.


Moussa Sissoko

Transfer: Tottenham Hotspur til Trabzonspor

Den tyrkiske klub Trabzonsport ser ud til at tilbyde Moussa Sissoko en udvej fra hans mareridt i Tottenham i nordlondon. Den franske landsholdsspiller vil angiveligt til Tyrkiet på udlån, efter han højst sandsynligt ikke er en del af Mauricio Pochettinos planer for fremtiden.

Turkish outfit Trabzonspor are offering Moussa Sissoko an escape from his North London nightmare, with the Super Lig side ​keen to bring in the French international on loan. However, Mauricio Pochettino may not be ready to part ways with him just yet.


Gabriel

Transfer: Arsenal til Valencia

Wenger vil gøre brug af et tre mands forsvar i næste sæson, og det betyder at midterforsvarer Gabriel Paulista vil være overflødig i Nordlondon. Valencia er klar til at tilbyde ham en kontrakt.