Vi har samlet de sidste par dages mest interessante transferrygter her. Selv tak. 

AF KRISTIAN PARIS

Claudio Marchisio

Transfer: Juventus til Chelsea

I kølvandet på Juventus nederlag til Lazio i den italienske Supercup, og weekendens kamp mod Cagliari, hvor han blev udskiftet, rygtes det, at Marchisio er utilfreds med sin rolle i Torino. Derfor kan han egentlig blive genforenet med sin tidligere chef, Antonio Conte i Chelsea.

Kevin Strootman

Transfer: Roma til Juventus

En af dem, der kunne erstatte Marchisio Juventus er Kevin Strootman fra ligarivalerne AS Roma. Den hollandske midtbanespiller har de seneste sæsoner spillet imponerende godt for hovedstadsklubben,og nu kan han altså være på vej til de italienske mestre, der også var i Champions League finalen sidste sæson.

Julian Draxler

(Photo by Aurelien Meunier/Getty Images)

Transfer: Paris Saint-Germain til Bayern Munich

Neymars rekordtransfer kan muligvis bane vejen for et skifte for franskmændenes tyske stjerne kantspiller, Julian Draxler, der nu bliver jagtet af de tyske giganter Bayern München. Den 23-årige landsholdsspiller har ellers gjort det fremragende for hovedstadsklubben.

 Andreas Pereira

Transfer: Manchester United til Valencia

Selvom han var outstanding i de røde djævles pre season tour, har han ikke rigtig været med i Jose Mourinhos planer her i begyndelsen af sæsonen. Derfor rygtes han væk fra Old Trafford til den spanske klub Valencia, der vil leje den lovende midtbanespiller i en sæson.

Kieran Gibbs

Transfer: Arsenal til Galatasaray

Arsenals ønske om at skille sig af med overflødige spillere i truppen, kan muligvis gøre, at den engelske landsholdsspiller skifter til tyrkiske Galatasaray inden transfervinduet lukker om en uges tid.

Den 27-årige spiller har tydeligvis ingen fremtid på Emirates – i sær ikke efter ankomsten af Sead Kolasinac fra Schalke.