Uanset om man er interesseret i fodbold eller ej, så kan det næppe være gået manges næser forbi, at der er et længe ventet fodbold VM i Rusland lige på trapperne. 14. juni bliver slutrundens første kamp skudt i gang, når værterne fra Rusland tager imod Saudi Arabien. Slutrunden har været omgivet af meget diskussion, men nu er det tid til det, det hele handler om: fodbold.

Ligesom det næppe kommer som en overraskelse for det fleste, at VM i fodbold spilles i Rusland om kort tid, er det heller ingen overraskelse, at mange af fodboldspillerne er blandt de allerbedst betalte sportsstjerner i verden. Jævnligt hører man om nye transfer- og lønrekorder, som får de fleste til at falde ned af stolen i ren misundelse.

Men det er ikke kun de kendte stjerner, der kan tjene lidt ekstra på sommerens slutrunde. De fleste bookmakere tilbyder en lang række odds på samtlige VM kampe, hvor man med lidt snilde nemt kan hente gode gevinster hjem.

Mange kampe giver mange muligheder for gevinst

Er man fodboldinteresseret, og samtidig har styr på sine statistikker, er der gode muligheder for at slå oddssætterne og bookmakerne. De tilbyder nemlig spilmarkeder på stort set alt, hvad der er muligt at sætte odds på, og der er derfor mange og gode muligheder for, at finde god værdi i forskellige væddemål.

Bookmakerne udbyder stort set alt fra det helt simple 1×2 marked, hvor man spiller på vinderen af kampen, og til de mere specielle markeder, hvor man f.eks. både spiller på kampens resultat og antallet af mål.

Kampvindermarkedet er det mest populære blandt gamblere, og det er her bookmakerne har den største omsætning. Handikapspil er også utrolig populær blandt spillere, og her gælder det om at gætte resultatet for en kamp, hvor et af holdene er foran med et antal mål fra kampens start. Dermed skal det andet hold score et minimum antal mål for at vinde væddemålet.

Det kunne f.eks. være, at Danmark er bagud med 1.5 mål fra start i den første VM kamp mod Peru. For at Danmark vinder dette væddemål, skal de score minimum 2 mål mere end Peru i kampen. Vinder Danmark med et mål, eller spiller de uafgjort, eller endda taber kampen, vinder Peru i væddemålet. Handikapvæddemål findes både som 2-vejs og som 3-vejs, hvor det også er muligt, at spille på uafgjort, da et af holdene er foran med et helt antal mål, f.eks. 2, hvilket giver mulighed for tre udfald af væddemålet.

Hvem bliver verdensmester?

Til alle de store turneringer som VM, EM og OL, er det også meget populært at spille på vinderen af hele turneringen. Så har man en ide om det er Tyskland, der genvinder verdensmesterskabet, eller om det kunne være Brasilien, Spanien, Portugal eller et af de mange andre klassehold i turneringen, som løber af med det eftertragtede trofæ, kan der være store gevinster at hente på at holde hovedet koldt og gætte rigtigt.

Er man ikke helt sikker på, hvem der bliver verdensmestre, men har man derimod en formodning om, hvornår de enkelte hold ryger ud af turneringen, findes der også spilmarkeder for det. Ligeledes kan man bl.a. spille på hvem der bliver topscorer, og på hvem der får flest kort i turneringen.

Casinoerne er også med på fodboldbølgen

Det er dog ikke kun på sportsvæddemål, hvor man har chancen for at nyde godt af en ekstra mulig indkomst under sommerens spændende VM. Der findes ligeledes en række spilleautomater med fodboldtemaer, som giver chance for at gøre slutrunden ekstra indbringende.

Hos Mr Green tilbyder de f.eks. Football Champions Cup, som er en videospillemaskine med 20 spillelinjer fordelt over 3 rækker på 5 hjul. Her har man mange muligheder for at vinde store gevinster i spillet med de mange wilds, free spins og bonusspil.

I Football Champions Cup vælger man et landshold at spille med, så der er altså en god mulighed for at have nationalfølelsen med når hjulene spinner.

Football Star er en anden sjov spilleautomat med fodboldtema, som Mr Green tilbyder sine kunder. Football Star er en videospillemaskine med 5 hjul og en stribe wilds– og scattersymboler, samt free spins bonusser, der kan være med til at gøre hele VM oplevelsen endnu bedre.