Som følge af Chelseas flotte sæsonstart og gode præstationer fra Eden Hazards side, er han blevet nomineret til månedes bedste spiller. En titel belgieren aldrig har vundet før, og han kan dermed skrive historie, hvis han løber med trofæet om to dage, hvor vinderen blive offentliggjort. 

Af David Paris 

Vi ved, at Chelsea offensive kantspiller Eden Hazard er blevet nomineret til augusts bedste spiller – altså månedens spiller. Nomineringen kommer på baggrund af flotte præstationer fra belgierens side og to mål og én assists i Premier Leagues tre første kampe, hvilket er resulteret i maksimum point til The Blues.

Hvis Hazard vinder titlen denne gang, bliver det første gang han nogensinde vinder ‘månedens spiller’, dette på trods af, at han for to siden vandt både PFA Players’ Player of the Year og  FWA Footballer of the Year.

Belgieren, der er uhyre farlig med sine lynhurtige driblinger, farlige indlæg og endnu bedre skruede afslutninger, kan derfor skrive Chelsea-historie, hvis han altså vinder.

Den seneste Chelsea-spiller til at vinde titlen var Diego Costa i august måned i 2014-15-sæsonen, hvilket var den spanske angribers første i London-klubben. I den periode scorede han fire mål i sæsonens tre første kampe.

Det er sjælendt, at en indehaver af ‘Årets spiller’ aldrig nogensinde har vundet titlen som ‘Månedens spiller’ før, men Hazard kan nu se frem til at komme med i klubben. Sidste sæson var svær for den 25-årige belgiske landsholdsspiller, der kæmpede med niveauet på sit spil og for at score mål. Det er han, heldigvis for Chelsea-fans, kommer godt efter, og det ser godt ud for Antonio Contes mandskab, der skal forsøge at revanchere sidste sæsons skuffende Premier League-placering.