Fenerbahce og Trabzonsport har meldt sin interesse for Emre Mor, men Dortmund har en plan med den tidligere FC Nordsjælland-kant.

DORTMUND, GERMANY – JUNE 07: Borussia Dortmund unveils new signing Emre Mor on June 7, 2016 in Dortmund, Germany. (Photo by Alexandre Simoes/Borussia Dortmund/Getty Images)

Emre Mor har været ude i kulden i Dortmund i et stykke tid. Men der er måske håb for den unge wing, da Bundesligaklubben som bekendt har fået ny træner.

Peter Bosz er ankommet til Ruhr-distriktet fra danskerklubben Ajax, og det kan åbne op for nye muligheder for Emre Mor.

Læs også: Avis: Sanchez skifter til denne klub i næste uge

De to tyrkiske netaviser, hurriyet.com.tr og fotospor.com skriver, at de to tyrkiske mastodonter, Fenerbahce og Trabzonspor, har vist deres interesse for Emre Mor, som de gerne vil tilknytte deres klubber.

Særligt den sidstnævnte klub har været meget interesserede i at få Emre Mor på en lejeaftale. Men Dortmunds chefspejder, Markus Pilawa, udtaler til Fotospor, at det ikke kommer til at ske:

“Vi har truffet en beslutning. Emre Mor bliver ikke sendt til Tyrkiet. Vi foretrækker, at han ikke tager til en by, hvor der er meget stress og hvor der kan tjenes mange penge og omgivelserne ikke er gode.”

Det ser derfor ud til, at 19-årige Mor får en ny chance i den kommende sæson under Bosz’ ledelse.

Læs også: Fire klubber er ligeglade: Vil aktivere Ronaldos frikøbsklausul