Fodbold er nu blevet så moderne, at det ikke er nogen seværdighed at se nøglespillere skifte fra ærkerival til ærkerival, fx Barcelona og Real Madrid eller Manchester United og Manchester City. 

AF KRISTIAN PARIS 

De to Manchester klubber er i højeste beredskab og overvåget Tottenhams kontraktsituation med forsvarsspilleren Kyle Walker.

Den engelske landsholdsspiller har spillet godt i denne sæson på White Hart Lane, men nu er det altså spillerens fremtid er et pressende anliggende for klubben. For manager Mauricio Pochettino har nemlig valgt at droppe højre backen for de to sidste vigtige kampe.

Tottenham Hotspur Training and Press Conference

Walker blev nemlig bænket i FA Cup semifinalen mod Chelsea, da de tabte, ligesom han heller ikke var at finde i startopstillingen i deres sejr over de bitre London rivaler fra Arsenal.

Denne udvikling for spilleren har angiveligt fået Manchester United til at overvåge situationen nøje, eftersom det kan være tegn på, at spilleren er på vej væk. Det bekræfter Express Sport. 

Ifølge samme medie, er Manchester Citys manager Pep Guardiola villig til at bruge omkring 450 millioner danske kroner på backspilleren. Modsat er Guardiola også opsat på at hente Alex Sandro fra Juventus i Serie A til klubben.

FBL-ENG-PR-MAN CITY-MAN UTD

Mourinho, derimod er villig til at tilbyde spilleren en betydelig lønstigning, hvis han ønsker at komme til Old Trafford. Han står nemlig til at få om 7 millioner om ugen i den røde del af Manchester.

Men Walker har lige nu kontrakt med Spurs indtil 2021 – dvs. hele tre sæsoner mere, men den aftale kan slutte hurtigere, hvis ikke manager Pochettino vælger at tage den unge landsholdsspiller ind i varmen igen.

Tottenham har netop set London rivalerne fra Chelsea sikre sig mesterskabet, eftersom Spurs var vanvittig tæt på at hente det eller umulige forspring som Chelsea havde tidligere på sæsonen.