Imorgen søndag, spilles den første hjemlige strid om en pokal i denne sæson. Klokken 17:30 sparkes EFL-cupfinalen i gang mellem Manchester United og Southampton. Vi tager nu et kig på en spiller fra hver klub, der vil kunne afgøre kampen på EGEN hånd. 

Af Kristian Paris 

Manuel Gabbiadini (Southampton)

Den italienske angriber kom til klubben i januartransfervinduet, og har kun spillet enkelte kampe for Southampton.
United vil derfor være hans første rigtige test, men italieneren vil med sikkerhed være den skarpeste spiller i englændernes angreb.

Han har allerede demonstreret sine fine ‘poaching’ evner (en der er god til at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt og score mål).

Høj og hurtig på fødderne kan Gabbiadini blive en torn i siden på de røde fra Manchester i morgen, og han kan skrive sit navn i historiebøgerne, hvis Southampton som underdogs, skulle gå hen og overraske.

Zlatan Ibrahimovic (Manchester United)

Photo by Michael Steele/Getty Images

For Manchester United er Zlatan – så simpelt som det er – den bedste kampafgører, og han er den, der har den største chance for at gøre en betydelig forskel.

Selv i fodboldpensionsalderen 35 år har Zlatan fortsat med at gøre det, han gør bedst: at score mål, og det på oftest på samlebånd.

I alle turneringer har han i denne sæson scoret 24 mål for de Røde Djævle, 18 i de sidste 20 kampe. Det betyder også, at Southamptons perfekte defensive rekord muligvis kunne blive brudt i morgendagens opgør.

Midterforsvaren van Dijk fra Southampton er ude med en skade, og det kan vise sig at være altafgørende for Zlatans plads til at score mål.

Derudover er Zlatan vant til de store kampe og han har selv vundet utallige trofæer. Han er en spiller, der elsker opmærksomheden og chancen for (eller risikoen om man vil), at han gør en forskel er usandsynlig høj.