Den tyske midtbanespiller Mesut Özil er fortsat en meget omdiskuteret herre i den engelske London-klub. Han deler ganske enkelt vandene med sin måde at spille fodbold på og opføre sig. Men nu mener en tidligere holdkammerat til Özil, Tomas Rosicky, at der er brug for et andet perspektiv på Özil og hans person.

Den tidligere Arsenal-spiller og holdkammerat til Mesut Özil, der tidligere har spillet for Werder Bremen og Real Madrid, mener, at offensivspilleren arbejder hårdt. For holdet og for at gøre sit bedste. Og det er det en fodboldspiller skal kunne. Özil er ikke manden hos The Gunners, der IKKE arbejder hårdt uddyber den tidligere tjekkiske landsholdsspiller.

Gennem de sidste fem år, siden Özil kom til fra Real Madrid, har hans attitude og arbejdsmoral på banen været sat til debat. Både af trænere og fans og eksperter. Og de fleste er af den holdning, at Özil ikke er så arbejdsom som andre spillere. Og derfor kan han være en hindring for mange spillere.

Det der har båret ham frem, har været hans kreative egenskaber, mange assists og mål. Og derfor har den defensive arbejdsindsats ikke været noget, der har fyldt. Men det har i den seneste tid ændret sig. Özil har nemlig været udsat for en del kritik. Specielt i medierne er han blevet hængt ud som ham, der ikke vil vinde for Arsenal. Men det mener Tomas Rosicky ikke er rigtigt. Det skriver Goal.com.

Rosicky forsvarer ham

Tomas Rosicky siger: “Jeg kender Özil rigtig godt. Jeg har spillet mange kampe med ham. Og hvis du kigger på tallene og statistikkerne, så er han ikke manden, der ikke arbejder. Det nogen ser, at han ikke går så hårdnakket ind i tacklingerne og sådan noget. Men hvis du kigger på det generelt. Så arbejder han stenhårdt. ”