De bedste fodboldspillere nogensinde? Hvis du på forhånd var i tvivl, eller havde glemt, så opfrisker vi gerne din hukommelse. Nedenfor følger en liste af spillere, som har fortryllet boldspillet på deres helt egen måde.

#10 – George Best (Nordirland)

George Bests karriere var hårdt plaget af alkoholproblemer, mens hans talent på banen taler for sig selv. Berømt for sine driblinger, vandt Best Champions League i 1968 og to ligatiler med Manchester United under hans tid i klubben. Som offensiv midtbanespiller scorede han imponerende 205 mål i 579 kampe, og vandt Ballon d’Or i 1968. Da Nordirland aldrig har været en magtfaktor i international fodbold, slog han aldrig igennem på den helt store scene. Som 28-årig tog hans alkoholproblemer til, og en total deroute fulgte herefter – det betyder, at Best aldrig fik udnyttet hans fulde potentiale.

#9 – Zinedine Zidane (Frankrig)

Zidanes styrker på en fodboldbane var hans individuelle evne til at skabe kampen. Zidanes bedste præstationer kom ofte i de helt store kampe, og franskmanden havde en personlighed, som man ikke ser meget til i dag. Som central midtbanespiller scorede han 159 mål i 789 kampe i en karriere, hvor han i store perioder forblev loyal mod Juventus, Real Madrid og Frankrig. Med Frankrig vandt han VM i 1998 og EM i 2000. Med Juventus og Real Madrid blev det til tre ligatitler og en Champions League-guldmedalje.

#8 – Alfredo di Stéfano (Argentina)

Den første angriber, som pryder denne liste, er Di Stéfano. Med 511 mål i 702 kampe var han en særdeles giftig herre for Real Madrid. Han var ikke den mest traditionelle angriber, idet han befandt sig overalt på banen. Således var han med til at tackle, bygge spillet op og diktere kampens forløb. Hans alsidighed gjorde ham til en af de mest komplette spillere, verden nogensinde har set. Hos Real Madrid vandt han fem gange Champions League, naturligvis med mål i samtlige finaler.

#7 – Ferenc Puskas (Ungarn)

Puskas er formentlig den bedste afslutter i historien. Hans evne til at afslutte, krydret med en ufattelig spilintelligens, gjorde, at han scorede sensationelle 700 mål i 705 optrædener i løbet af hans karriere, som varede fra 1943 til 1966. I Real Madrid-trøjen blev det til tre Champions League-trofæer og fem ligatitler. I Ungarn blev det til yderligere fem ligatitler. På den internationale scene, førte han Ungarn frem til VM-finalen i 1954.

#6 – Franz Beckenbauer (Tyskland)

Beckenbauer er den mest berømte sweeper i fodboldverdenen. På trods af hans rolle i den defensive kæde, lykkedes det ham alligevel at score 111 mål i 776 optrædener for Tyskland og Bayern München. Som tilfældet også var for Di Stéfano, havde Beckenbauer ikke én fast position. Han var bogstaveligt talt overalt på banen, og betød meget for de mandskaber, han spillede for. På cv’et står en VM-titel fra 1974, en Champions League-titel fra 1972, såvel som otte ligatitler.