Bayern München er i øjeblikket blandt verdens bedste klubber og råder over netop nogen af verdens bedste spillere. Gennem årene har de handlet med mange spillere, nogen har vist sig at være et røverkøb, men andre handler ikke helt er gået som det skulle. Her får en liste over Bundesliga-klubbens 10 dyreste indkøb nogensinde.

Af David Paris 

Thiago Alcantara – Barcelona

Da Pep Guardiola blev træner for den tyske storklub, var det med en forventning om at han ville det halve af Barcelona med til klubben. Sådan blev det ikke og faktisk er Thaigo Alcantara den eneste fra hans tidligere arbejdsgiver som han har hentet til Bundesligaen. Da han kom til Bayern 2013 var det mening , at han skulle være fast mand på midtbanen med Xabi Alonso, men sådan gik det ikke, og det er først nu, at den spanske landsholdsspiller er ved at være fast mand. Han blev købt for 178 millioner kroner.

Medhi Benatia – Roma

 

Efter flere imponerede sæsoner med Roma var den marokkanske midterforsvarer blandt Europas mest eftertragtede spillere i 2014 og blandt andet Barcelona, Chelsea og Liverpool var interesseret i ham. Bayern München endte dog med hans underskrift på en treårig kontrakt. Siden ankomsten til Tyskland han døjet med småskader og det har forhindret Benatia egentlige gennembrud på den internationale scene. Tilbage i 2014 måtte klubben slippe 210 millioner kroner for den i dag 30 årige fodboldspillere.

Manuel Neuer – Schalke 04

Eftersom Manuel Neuer i dag betragtes som verdens bedste målmand var det bestemt et scoop Bayern Münchens talentspejdere lavede i 2011, da man hentede den tyske landshold i Schalke 04 for omkring 230 millioner kroner. Neuer, der i dag er 31 år har omdefineret sweeper-rollen og moderniseret målmandsspillet som en ekstra mand for sit hold.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side