(Photo by Albert Llop/Anadolu Agency/Getty Images)

FC Barcelona er en af verdens største klubber, og de har haft utroligt mange store spillere igennem tiderne.

Derfor er det naturligvis utrolig svært at rangere de allerbedste spillere og lave en top ti over dem. Daily Mail har gjort forsøget, og vi skal understrege, at det er den engelske avis, der har lavet listen samt, at det er en liste over de bedste spillere, der har spillet for FC Barcelona og ikke legender i klubben.

10. Paulino Alcántara

En ukendt spiller for folk, der ikke ligefrem er vanvittig meget inde i FC Barcelonas historie. Han spillede for klubben i to omgange. Først fra 1912-1916 og anden gang fra 1918-1927. Han var en angriber med en enorm målnæse. Han lavede 200 mål i 177 kampe i sin tid i FC Barcelona.

9. Josep Samitier

På niendepladsen finder vi endnu en målsluger, der dog havde sit udgangspunkt på midtbanen. Josep Samitier scorede 333 mål i 454 kampe for FC Barcelona fra 1919 til 1932.

8. Johan Cryuff

Denne mand behøver vist ingen yderligere introduktion, der desværre døde i marts. Kontroversielt at have ham som 8’er.

7. Dani Alves

En yderst fremragende back for FC Barcelona, der netop har forladt klubben i dette transfervindue. Han var en vigtig brik på Pep Guardiolas dreamteam, der er blandt verdens bedste klubhold nogensinde.

6. Gerard Piqué

Endnu en forsvarsspiller, der har været fantastisk for FC Barcelona. Han har også været en del af FC Barcelonas fantastiske hold de senere år, og det har indtil videre indbragt ham hele tre Champions League-titler.

Listen fortsætter på næste side, hvor du kan se de fem bedste Barcelona-spillere ifølge Daily Mail.