Der findes mange store talenter i fodboldverdenen. Nogle bliver til verdensstjerner, andre bliver aldrig til noget. Nogle spillere kommer også til senere end og når aldrig at være “supertalenter” som f.eks. Chelseas N’golo Kante. Vi tager her et kig på hvilke spillere under 21, der er de mest værdifulde i verdenen. 

10. Kingsley Coman – 351 millioner kroner

Bayern Munchen og Frankrig

Kingsley Comans anden sæson i Bayern Munchen var ikke helt så god som sin første. Skader spillede en stor rolle i sin anden sæson og spilletiden blev kortere. Men han er dog stadig set som et af de største talenter i verden.

Han spiller nu permanent i Bayern efter han blev udlejet i to år fra Juventus. I en alder af 21, har han allerede spillet i klubber som Paris Saint-Germain, Juventus og nu altså Bayern.

9. Timo Werner – 356 millioner kroner

RB Leipzig og Tyskland

Timo Werner scorede det mål, der sikrede Leipzig anden pladsen i Bundesligaen og dermed sikrede dem direkte deltagelse i næste sæsons Champions League.

Han spillede tidligere i sin hjemby Stuttgart, her havde han kun scoret 13 ligamål i tre sæsoner før 2016/17 sæsonen. Her blev det så til hans gennembrudsår med 21 mål.

8. Gianluigi Donnarumma – 406 millioner kroner

Foto: Getty Images.

AC Milan og Italien

Gianluigi Donnarumma har på bemærkelsesværdig vis været starter for Milan siden han var 16 år. Et fantastisk bedrift for enhver spiller, men især for en målmand.

Han er stadig kun 18 år, men hans fysik og udseende er som en 25 årig. Han er udset til at tage over efter Buffon på landsholdet.

Se videre på næste side, hvor blandt andet en United-spiller er på listen…