Top 10: Spillere som har kontraktudløb til sommer

af: Emil Plovgaard

Undrer du dig også tit over hvilke spillere, som er i top 10, når det kommer til kontraktudløb til sommer? Så har du fundet den rette artikel at begive dig i kast med. Er det Lionel Messi, Alexis Sánchez, måske Mesut Özil? Hvilken spiller bør dit hold købe til sommer? Silly Season har foretaget en liste over de ti bedste spillere, hvis kontrakter udløber til sommer. Se listen her.

Nummer 10. Kepa Arrizabalaga – Athletic Bilbao

Den 23-årige målmand, Kepa, har etableret sig selv om en af de bedste spillere i Spanien over de seneste fem år. Han er den primære backup til David de Gea på det spanske landshold. Hans form har vakt interesse hos mange klubber, hovedsageligt Real Madrid. Ifølge Marca anses Kepa som en af de mulige erstatninger til holdets nuværende målmand, Keylor Navas, næste sæson. Kepa er en all-round målmand og hans personlighed og temperament gør ham til en fremtidig topspiller for en storklub. Der er i øvrigt også interesse fra Arsenals side på den baskiske målmand.

Nummer 9. Arjen Robben – Bayern München

Den aldrende kantspiller, Arjen Robben, kan hentes på en fri transfer til sommer, hvis ikke han får fornyet sin kontrakt med den tyske storklub. Han er godt på vej ind i 30’erne i øjeblikket, men præsterer stadig på et voldsomt højt niveau. Han kunne være en særdeles god mulighed for mange af klubberne i Premier League. Han vil naturligvis kræve en høj hyre, men hans erfaring og færdigheder vil tilføre mange hold noget slagkraft. De interesserede klubber i Arjen Robben er: Manchester United, Galatasaray og adskillige klubber i MLS.

Nummer 8. Leon Goretzka – Schalke 04

Bayern München er ikke den eneste klub i Bundesliga, som har kontraktfornyelser at bekymre sig om. Schalke kan ikke bare risikere at miste Goretzka, men også hans landsmand, stortalentet Maximilian Meyer inden sommeren, hvis de ikke formår at forlænge med de to herrer. Især Goretzka har tiltrukket megen interesse, hovedsageligt på grund af hans sublime præstationer på det tyske landshold, hvor han har scoret seks mål i 12 kampe. Både han og landsmand Meyer vil have adskillige kort på hånden, hvis de beslutter sig for at fortsætte deres videre færd. De interesserede klubber i Leon Goretzka er: Bayern München, Barcelona, Liverpool og Arsenal.

Nummer 7. Ander Herrera – Manchester United

Manchester Uniteds midtbanespiller, Ander Herrera, er en publikumsfavorit på Old Trafford. Derfor er det også en stor overraskelse for mange, at hans kontraktudløb er så tæt på. Der er adskillige rygter om, at spanieren har en klausul inkluderet i kontrakten, som bevirker, at Red Devils kan forlænge kontrakten med et år. Såfremt han ikke bliver udtaget til VM-truppen i år, kan det dog godt være, han vil overveje sine muligheder en ekstra gang. Særligt La Liga lokker i den spanske spiller. Den 27-årige spanier skulle angiveligt have modtaget et par interessante tilbud fra topklubberne, FC Barcelona og Atlético Madrid.

Nummer 6. Jose Maria Gimenez – Atlético Madrid

José Gimenez anses som værende af de bedste unge spillere i verden. På trods af det, har han ikke haft niveau til at kapre en fast startplads hos hovedstadsklubben. Derfor kan uruguayaneren meget vel være på vej væk, idet hans kontrakt også udløber til sommer, hvis han skal gøre sig nogen som helst forhåbninger om øget spilletid i den kommende fremtid. Gimenez passer perfekt ind i Premier League på grund af hans aggressive tilgangsform til spillet. Gimenez er stadig ung, han er kun 22, og derfor kan han være et interessant emne for mange klubber. De interesserede klubber i Gimenez er: Juventus, Manchester United og Arsenal.

Benyt pilene nedenfor, hvis du ønsker at bladre