5. Lars Ricken sætter ny standard for “supersub”: 1997 finalen, Dortmund 3 Juventus 1

(Photo by Harold Cunningham/Getty Images)

2o-årige Lars Ricken kom på banen i det 70. minut. Han havde akkurat fortalt sin holdkammerat, at første gang han ville få bolden, så ville han skyde, ligemeget hvor han var på banen, fordi han havde set, at Peruzzi (Juventus’ målmand) altid stod langt ude af sit mål. En mand af sit ord, efter kun 16 sekunder på banen, smadrede Ricken til bolden 30-meter ude fra, bolden røg i nettet og sikrede Dortmund sejren.

4. Uretfærdighed i fodbold: Manchester United 2 Bayern 1, 1998/99 finalen

Mandatory Credit: Jamie McDonald /Allsport

Manchester United var blevet kørt rundt af Bayern i store dele af kampen. Fergusons mænd blev reddet to gange af stolpen. Med 90 sekunder igen, svinger Beckham et hjørnespark ind, Sheringham forlængede den til bagerste stolpe, hvor Solksjaer stod placeret og kunne nemt prikke bolden ind til stor triumf for United-spillerne.

3. Zidane flugter den op i hjørnet: Real Madrid 2 Bayer Leverkusen 1, 2001/02 finalen

(Photo by Gary Prior/Getty Images)

Et af de flotteste mål af en af spillet største spilere. Kampen stod 1-1 da en bold kom svævende ind mod Zidane. Et skridt tilbage, en pirouette og en fuldblodig flugter fløj forbi Hans-Jorg Butt i Leverkusen-målet og lige på i hjørnet. Madrid kunne tage sejren og Leverkusen kunne igen se sig selv blive nummer to, efter at have blevet nummer to i både Bundesligaen, men også i den Tyske Pokalturnering.

2. Neymar bringer Barca tilbage fra de døde: Barcelona 6 PSG 5, 2016/17

Siden 1955 har 213 europæiske første kampe endt 4-0. Ingen hold har kunnet vende resultatet. Da klokken slog 87, smed Neymar et frispark op i hjørnet, men Barca manglede stadig to mål. tre minutter senere scorede Neymar på straffe og PSG var i chok. I det absolut sidste minut sender Neymar en bold over Paris’ forsvar, Sergi Roberto sprinter fremad og får akkurat prikket bolden ind bag Kevin Trapp.

Det største comeback nogensinde…

1, Målorgiet: AC Milan 3 Liverpool 3, 2004/05 finalen

(Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Det var mere end bare et comeback. Det var alt. Gerrards hovedstød, Alonsos afrettede udlignende mål, Dudeks dobbelt redning i de sidste minutter af kampen.