Der er gået et  halvt år siden transfermarkedet sluttede, og vi har gjort status på de bedste transfers der blev gjort i sommers. 

AF KRISTIAN PARIS

#1Mohamed Salah – Roma til Liverpool

. (Photo by Gabriele Maltinti/Getty Images)

Liverpool slog deres transfersrekord i sommers, da de hentede den tidligere Chelsea spiller tilbage til Premier Leauge, Mohamed Salah. Den egyptiske landsholdsspiller har allerede lavet over 20 mål i denne sæson, og derfor er han allerede blevet en stor fan favorit på Anfield.

#2Sead Kolasinac – Schalke til Arsenal

Arsenal Wenger fik sin trup fornyet i sommers, da franskmanden skrev under med Schalkes Sead Kolasinac. Den alsdige bosniske landsholdsspiller har gjort et stort indtryk hos the Gunners. Han har virkelig løftet London klubbens forsvar til sådan et niveau, at han kan karakteriseres som det andet bedste indkøb i denne sæson.

#3Nemanja Matic – Chelsea til Manchester United

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Chelsea skulle nok ikke have solgt deres defensive midtbanespiller Nemanja Matic til rivalerne fra Manchester United i sommer for omkring 400 millioner kroner. Chelsea har haft det svært på midtbanen siden da, og når Matic spiller sammen med Pogba er de to ustoppelige – det er derfor klubben ligger nummer #2 i PL.

#4Paulinho – Guangzhou Evergrande til Barcelona

(Photo by Buda Mendes/Getty Images)

En del øjebryn var løftede, da Barcelona betalte vanvittige 300 millioner kroner for en midtbanespiller, der tidligere har haft det svært i Europa. Paulinho har tidligere spillet for Tottenham og det brasilianske landshold, men uden den store succes.

Han var næsten glemt, da han skiftede til den bedste kinesiske liga og Guangzhou Evergrande. Nu efter et helt halvt år har brasilianeren lavet hele seks mål og to assists fra sin position på den defensive midtbane  – og det må siges at være mere end godkendt.

Mon ikke også, at spilleren er i spil til det brasilianske landshold, når fodboldens største fest begynder til sommer, når VM skydes igang i Rusland til 2018.