Tidligere på sæsonen gjorde Chelsea-manager Jose Mourinho det klart, at hvis førsteholdet blev ved med at under præstere, ja så ville han begynde at erstatte stjernespillerne med unge spillere fra reserve- og ungdomsholdet. Det engelske medie Football Daily har her samlet fem spillere Mourinho kunne tage i aktion i denne sæson.

5. Ola Aina

GettyImages-485357253.jpg

Chelsea har lige nu 33 spillere udlånt til og med denne sæson, men 18-årige Ola Aina er ikke en af dem. Den unge afroamerikaner var med til at vinde FA Cuppen sidste sæson sammen med klubbens ungdomshold. Aina kan primært dække højreback og er derfor den næste i rækken, såfremt Branislav Ivanovic bliver skadet. Er der brug for det, kan forsvarsspilleren også spille de andre pladser i firebackkæden, hvilket kan han gjorde flere gange sidste sæson.

På trods af Ainas unge alder var han med førsteholdet på træningslejr op til denne sæson, i Thailand og Australien. I forbindelse med landsholdet figurerer han på Englands U19-landshold.

Chelsea-holdet klarer sig ikke godt og førnævnte Ivanovic viser ikke ligefrem god form. Derfor kunne Aina meget vel komme til at få et par kampe i denne sæson og hvem ved, måske ser vi ham som fast mand om et par år?