Da transfervinduet er blevet forkortet, har de engelske klubber kun tre uger tilbage at handle i. Mange klubber har allerede handlet ind. Faktisk er det kun Everton, Burnley og Tottenham, der har ikke købt nogle spillere endnu..

Som det jo er ved transfervinduer, ryger spillere både ind og ud, og klubbernes fans glæder sig til at se deres nye spillere i aktion. Men også som neutral kan man glæde sig. Vi har fundet frem til fem spillere, som bør behage enhver neutral fan.

#5 Bernd Leno – Arsenal

Bernd Leno er en del af de tyske spillere, som i disse år skifter til Premier League. Leno er en tysk landsholdsspiller, som har seks landskampe på cv’et for Die Mannschaft, siden han i 2016 debuterede. En massiv bedrift, når man tænker på konkurrencen på den position, som inkluderer Manuel Neuer fra Bayern München, Marc-André ter Stegen fra FC Barcelona og Kevin Trapp fra PSG.

Leno blev den yngste målmænd til at have spillet en Champions League-kamp, da han i 2011/12-sæsonen optrådte for Bayer Leverkusen. Det blev starten på et otte år langt ophold som Leverkusens førstevalg, hvor det blev til over 200 kampe i Bundesligaen.

Arsenals Petr Cech er oppe i årene, og lavede bemærkelsesværdige fejl i sidste sæson. Som 26-årig har Leno fremtiden foran sig.

Han er et produkt af Stuttgarts ungdomsakademi. På trods af dette, optrådte han ikke en eneste gang på deres førstehold.

#4 Jean Michael Seri – Fulham

Seri er et af de mest spændende talenter i Europa lige nu. Hvordan Fulham overbevist den tidligere Nice-stjerne om at skifte til deres klub, skal vi lade stå usagt. Den ivorianske landsholdsspiller begyndte hans karriere i hjemlandet, hvor han hurtigt tiltrak interesse fra Portugal. Her stod Porto klar med en kontrakt.

Senere skrev han under med Pacos de Ferraira, og hans boldkontrol blev hurtigt et samtaleemne i den lille, portugisiske by. Siden ankomsten til Nice, blev Seris præstationer på banen bare bedre og bedre – og han blev kædet sammen med klubber som Arsenal, Liverpool og Barcelona. Men det endte som bekendt med en kontrakt hos nyoprykkede Fulham.