De unge spillere spiller i større og større grad en vigtig rolle i moderne fodbold. Det er ikke længere de meste erfarne og de ældste spillere, der er de bedste. Faktisk står det således til, at det ofte er spillere under 24, der opnår allerhøjest succes. 

AF KRISTIAN PARIS 

Transfervinduet venter og de største klubber er begyndt at kigge sig om efter fremtiden. Vi tager et kig på fem af de bedste spillere under 21:

5. Serge Gnabry

VfL Wolfsburg v Werder Bremen - Bundesliga

Alder: 21

Bundesliga mål: 10

Sidste sæson var han fejlagtig udlejet til West Brom. Gnabry vendte derfor Arsenal og England ryggen for at vende tilbage til hjemlandet Tyskland, Werder Bremen.

Efter skiftet har han været flyvende, og har scoret 10 mål fra alle de offensive positioner på banen.

4. Giovanni Simeone

Empoli FC v Genoa CFC - Serie A

Alder: 21

Serie A mål: 10

Skiftede sidste sommer til Genoa i Italien og det har bestemt været godt for den unge argentiner. Simeone, der tidligere har været for hans frygtelige frisure, da han spillede i River Plate. Desuden er det værd at nævne, at han er Atletico Madrids manager Diego Simeones søn…

3. Kylian Mbappe

FBL-FRA-LIGUE1-MONACO-BORDEAUX

Alder: 18

Ligue 1 mål: 11

En spiller med en stor fremtid. Spiller i øjeblikket for Ligue 1s førerhold, Monaco, hvor han i den grad har taget Frankrig og resten af Europa med storm.
Teenageren er allerede nu blevet sammenlignet med en ung Theirry Henry  – noget imponerende taget i betragtning at han holdte sin 18-års fødsesldag i december i år.